2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 39289 بازدید | 451 پست

استارتر عزیز کلا محتوای تاپیک تون جوری هست ک انگار از اول مشخصه تنش و درگیری دنبالش ...لزومی نداره هر کاری میکنیم یا هر سبک زندگی داریم اینجا نمایشش بدیم ک بعدش یکی تایید کنه یکی نه...مهم اینه ک خودمون با اون طرز زندگی حس خوبی داشته باشیم 

باشه هیچی بهت نمیگیم ولی این راه و سبک زندگی نیست که تو پیش گرفتی این از من نصیحت

کسی کاری با زنای خانه دار نداره فقط پیشنهاد نمیشه خانه داری همین 

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دردوبلای ادبت بخوره تو سر امثال اون زن که دهنشون چاک نداره همه هم بخاطره همون توهینش عصبی شدن که گفت ...

حرفای آدمای،مجازی برات،مهم نباشه عزیزم شما دنبال نون حلالی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من خودم شاغلم کارمندم ولی همیشه میگم خانداری سختترین شغل دنیاس تمام مسیولیت ی خانواده گردن مادره و م ...

شماها قوی هستید واقعا من عمرا بتونم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من شاغل ام   

به هیچ خانم خانه داری هم توهین نمیکنم

چون  خانه داری ام و بچه داری و...  در حد کمال انجام میدم    و میدونم که اونهم  خیلی سخته

اما  تو      خانه دار نیستی     بارها خودت هم گفتی با افتخار

فقط  یک  ولخرج    پول  شوهرت هستی     

وبهش  افتخار میکنی

پس خودت  رو  وسط  بحث خانه دارها و شاغل ها نیاندازید

بخور و بخواب و خرید و ژل زدن و.....     تنها هدف آفرینش زن نیست

کاش لااقل  اهل مطالعه بودی   چهار تا کتاب میگفتم  بخونی    

یک کم   سطح  فرهنگ ات بره بالا

علت افسردگی ات هم    همین سبک زندگی  به قول خودت لاکچری ات     که  میخوای  با پول خرج کردن الکی درمانش کنی

در ضمن لاکچری ندیدی  مه خودت رو لاکچری میدونی 

سبک زندگی هرکس به خودش ربط داره و محترمه تا وقتی که کاری به کسی نداشته باشه ولی استارتر اون تاپیک به ...

خوندم حرفاش جالب نبود درکل تاپیک خولی نیود دو طرف همو کوبیدن

نميدونم چرا دوست داري سبك زندگيتو بكني تو چشم همه اصلا چيزي نيستا

شما اینطور فکر کن 

عه خوبی؟ راستی خیانت همسرت چی شد؟

به خودم. ربط داره چون جای این سوال تو این تاپیک نبود هر چند قصد و غرض پشت سوالت بود

جالبه برام که اکثرا خونه مادرتون شام هستیدبا اینکه من هیچ مشکلی با خانوادم ندارم ولی اصلا دوست ندارم ...

کلا رابطه من با خانوادم با خیلیا فرق داره هنوزم رابطمون عین دوران مجردی هست و حس نمیکنم ازدواج کردم البته من این همه فداکاری مادرم رو نمی‌پسندم 

[QUOTE=364844466]الان تو جز خوابیدن و خوردن چکار میکنی؟؟  اخه یک بیدار شدن افتخار داره؟؟  هیچکدوم از زنای ...[/QUOT اوکی تو راست میگی حرص نخور عزیزم دوکلام حرف منطقی هم نمیشه زد اینجا گفتم سبک زندگی من فقط برا من هست به کسی هم تحمیل نکردم 

والا من تو عمرم هیچ لاکچری ندیدم تا ۱ظهر بخوابهاکثرا ۸ بلند میشن شما خانه دار نیستی!بچتو کس دیگه بزر ...

نه من واقعا خانه دار نیستم همیشه هم گفتم من برا خودم زندگی میکنم 

ایشالا همیشه پر روزی باشی که کار نکنی.ولی تا ظهر خوابیدن یکم کسل کنندس

چون شبا بیدارم