2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 48144 بازدید | 451 پست

[QUOTE=364845562]منم همینجوری ام  من خودم کارمندم بخدا زنا میان ادم از بعضیاشون حالش بهم میخوره ول تو خونه میچر ...[/QUOTEشاغلم هست بو سگ عرقش ادمو میکشه

چه ربطی داره

تازه اعصابم ندارن اکثرا

چون خواب زمستانی ندارن کنار بخاری😂😂

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
وا چی میگید پتک!!!!! من ازش خیلی وقته بی خبر بودم الان دیدمش خواستم ببینم چی شد زندگیش

اوهوم منم دوستم همسرش بهش خیانت کرده 

وقتی داره باهاش زندگی می کنه 

دلیلی نداره هر وقت دیدمش بهش بگم سلام از خیانت همسرت چه خبر

تازه ما خلوت دو نفره مونه 

نه تو این تاپیک که موضوع یه چیز دیگه است 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی خانه داری یه چیزش بده اگه خانوم خدایی نکرده جدا بشه هیچ پشتوانه ای ندارهبعضیا هم مهریه ندارن اگر ...

گل گفتی 

ی نمونش خودم 

اگر شاغل نبودم الان کنار خیابون بودم چون پشتوانه نداشتم 

چند وقت خونه پدرم بودم امااااا....... بگم باهام چیکار کردم خون گریه میکنی 

قسم میخورم بزیدم با امام حسین اینجوری نکرد ک با من کردن 

من فقط چون شغل داشتم تونستم خودمو نجات بدم 

عزیزم چون کار نکرده درکش براش سختهولی ما شاغلا خودمون رو وقف میدیم اتفاقا همیشه مرتب هستیم از ی خانم ...

دختر عموی من کارمند بانکه سه تا هم بچه داره دیگه میدونید کارمند بانک اصلا تعطیلی نداره 

ولی ماشالا به مدیریت و سلیقه ش 🥰همه چی مرتب همه چی تمیز 

بچه هاش فوق العاده مودب 

به خودشم میرسه هم لباس خوب هم طلای فت و فراوون مسافرت کارای زیبایی گرون 

چون برنامه ریزی داره تو کاراش 

اون خانوم که اون تاپیکو زد و گفت شاغلا چیزی نمیفهمن از زندگی عقده داشت و راضی به خانه دار بودنش نبود ...

بله 

حقیقتا وقت نکردم بخونم تاپیکو

هر کسی سبک زندگی متفاوتی داره 

دلیل بر توهین به کسی دیگه نمیشه 

درسته عزیزم

اما اون تایم خواب واقعا نمی پسندم

سلامتی آدم به خطر میفته 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اوهوم منم دوستم همسرش بهش خیانت کرده وقتی داره باهاش زندگی می کنه دلیلی نداره هر وقت دیدمش بهش بگم س ...

من از شما نظر نخواستم گلم 

یاد بگیرم انقدر دخالت نکنیم تو کار هم 😊

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
وا چی میگید پتک!!!!! من ازش خیلی وقته بی خبر بودم الان دیدمش خواستم ببینم چی شد زندگیش

فكر نميكنم كسي دوست داشته باشه هر كي هر جا ديدتش مسئله زندگيش اونم به اين دردناكي رو بهش يادآوري كنه ! نظر من اينه مقرضانه اون سوالو پرسيدي!!!

بله حقیقتا وقت نکردم بخونم تاپیکوهر کسی سبک زندگی متفاوتی داره دلیل بر توهین به کسی دیگه نمیشه درسته ...

در کل انتخاب خودشونه پاش واستن و لذت ببرن نه اینکه از سر عقده لباس تو تن بقیه پاره کنن

والا چرا دروغ من حداقل تو همکارای خودم خانم نامرتب ندیدم

عاره بابا همه قشری  همه جور ادمی داره

خانه دارم هست مث ماه به خودش و خونه و شوهرش میرسه 

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
فكر نميكنم كسي دوست داشته باشه هر كي هر جا ديدتش مسئله زندگيش اونم به اين دردناكي رو بهش يادآوري كنه ...

شما مایلی هر جور دوست داری فکر کنی 😊

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
گل گفتی ی نمونش خودم اگر شاغل نبودم الان کنار خیابون بودم چون پشتوانه نداشتم چند وقت خونه پدرم بودم ...

بله متاسفانه تو جامعه ما زنی که طلاق میگیره تو خانوادش هم جایی ندارد

یه زن تو این جامعه فقط خودش میتونه خودشو نجات بده

ایشالا که همیشه موفق باشین 

اوهوم منم دوستم همسرش بهش خیانت کرده وقتی داره باهاش زندگی می کنه دلیلی نداره هر وقت دیدمش بهش بگم س ...

😐از حرف اون کاربر عجیب تر همین استارتر هست که با وجود خیانت دیدن تو زندگی مونده 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
بله متاسفانه تو جامعه ما زنی که طلاق میگیره تو خانوادش هم جایی نداردیه زن تو این جامعه فقط خودش میتو ...

دقیقا

زنی که تا ۱ بخوابه نمیتونه هیچوقت مستقل شه چون به این سبک زندگی عادت کرده