2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 46490 بازدید | 451 پست
زنی که غذا میپزهبا بچه درسشو کار میکنهخونه رو مرتب میکنهخونه جارو میکنه مهمون داری میکنه و.....سربار ...

به اونش کاری ندارم ولی اسی میگه شام و ناهار رو میرن خونه مامان یا بیرون 

من بودم قبول نمیکردم😂

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

با احترام شما یک خانم.  « بیکار ».  هستی 

بعضی خانم ها خانه دار هستن یعنی شاید شاغل خونده نشن ولی کار خونه رو به عهده میگیرن تا مفید باشن

ولی شما حتی خونه هم به عهده نمیگیرد 

شما راجع به زندگیتون میگید بقیه هم نظر میدن نباید ناراحت شید. 

چون فکر نمیکنم کسی به عمرش خانم به قول شما لاکچری دیده باشه که حتی تمیزکاری خونش روهم به عهده نمیگیره با اینکه شاغل نیست و حتی بچه خودش رو هم بزرگ نکنه و شام درست نکنه و سبک زندگیش تا ظهر خوابیدن و کار کردن طولانی با گوشی باشه...

با این حال 

موفق باشید و یکم بیشتر به خودتون اهمیت بدین با کلاس رفتن و مهارت یاد گرفتن❤️

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادت کنی ب کار دیگ همون زمستون سرما هم ترجیح میدی از خونه بزنی بیرون من الان چند روزه هی تعطیل میکنن ...

خب من بیکار مطلق نیستم

کارم خونگیه و سوسیس کالباس و ترشی خانگی میزنم و فروشمم عالیه

اینجوری همه چیو باهم دارم

بچه هامم مهمه برام که خودم تربیت کنم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
جالبه خانمای شاغل چیزی نمیگن همیشه شمایید که شروع کننده این بحث بی سر وته هستید من جمله استارتر اون ...

بابا تاپیکاشو بخون 

مثل اینکه تمام دوروبریاش شاغل بودن شوهرش نزاشته بود این درس بخونه نمیدونی چه توهین‌آمیز به شوهرش می‌کرد 

بعذ انگار زن مستقل دوستشو زده بود تو سر این اینم اومد عقدشو اینجا خالی کرد 

این سبک زندگی مخصوص خود شماست نه خانومای خانه دار دیگه ! چون من و خیلی خانوم دیگه همه کارای خونه و آشپزی و درس و کلاس ببر و بیار بچه ام همش با خودمونه هیچ وقتم پیش مادرم نمونده ، اینجوری اونی ام که شاغله از حرف شما بل میگیره میگه همه همینن !

اهل بحث در مجازی نیستم شما حرف بعدیتم درسته🙏
اومد تو تاپیکم گفت چرا به من فلان حرفو زدی تو خودت گشنه ای که داری عین بدبختا کیف میدوزی میفروشی تو ...

درسته 

هرکس در حسرت چیزی باشه و بهش نرسه شروع می‌کنه تحقیر و کوبیدن اونایی که به اون چیز رسیدن 

وگرنه این همه  خانم خانه دار که از زندگیش خیلی هم راضیه و کاری هم به شاغلا نداره اونی که فشار میخوره و توهین می‌کنه معلومه دردش چیه

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
ولی حتما تهش یک ادم موفق با موقعیت اجتماعی بالایی میشی و همه احترامت رو دارن من تا جایی که دیدم خیلی ...

آره تو فکرشم داروخونه بزنم.. داروخونه رو بسپرم دست مسئول فنی

خودم گاهی سر بزنم فقط 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂

زنی که غذا میپزهبا بچه درسشو کار میکنهخونه رو مرتب میکنهخونه جارو میکنه مهمون داری میکنه و.....سربار ...

منظورشون استارتر بودند که هیچکدوم از این کار ها رو نمیکنن

عه خوبی؟ راستی خیانت همسرت چی شد؟

یاد بگیرید مشکل بقیه رو پتک نکنید تو سرشون 

برای خودت میگم 

کاراما رو ولش کن خدا اون بالا هست 

حداقل تلنگر می خوای بزنی خواهرم راه قشنگ تری هست 

وای منممممم اصلا تعطیلی میاد عزا میگیرم

چون کارامون برنانه ریزی شدس 

از نظم خودش خارج میشه 

اتفاقا من تفریح و گردش مهمونیم از ی خانه دار بیشتره 

درسته خسته میشم ولی واقعا راضی ام 

آره تو فکرشم داروخونه بزنم.. داروخونه رو بسپرم دست مسئول فنیخودم گاهی سر بزنم فقط

عالیه یکی از فامیلامون داروسازی خونده هنوز تازه سرکار رفته ساعتی ۱.۵ میلیون درامدسا بخون و اصلا پاپس نکش اینده خیلی از الان مهمتره

دقیقا همینه مشکل ما اینه همه چیو تحمیل میکنن به زناتا چندسال پیش تحمیل میکردن که باید بشینی خونه و ح ...

باحرفتون یاد اونزمانی افتادم که هرجا میرفتی نوشته بودن فرزندکمترزندگی بهتر حالا خودشون به درودیوارمیکوبن که به ملت بگن تحت هرشرایطی بچه بیارین بچه زیاد خوبه!!!

خب من بیکار مطلق نیستمکارم خونگیه و سوسیس کالباس و ترشی خانگی میزنم و فروشمم عالیهاینجوری همه چیو با ...

ب هر حال تا لنگ ظهر خوابیدن افتخار نیست 

شماام کار مفید در کنار خانه داری انجام میدی 

درسته هرکس در حسرت چیزی باشه و بهش نرسه شروع می‌کنه تحقیر و کوبیدن اونایی که به اون چیز رسیدن وگرنه ...

والا منم شاغل نبودم اصلا به ذهنم نمی‌رسید همچین توهینی این مادر خودشو میرد آنقدر روانی بود 

هنوزم شاغل خاصی نیستما کیف چرم میدوزم