2777
2789
عنوان

پسر مامانم خیلی زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 171 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهههه پسرم خیلی خوشگلتره😂

😂😂😂😂

جان

شاد و سلامت باشه🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عکس پسر خودتم بذار ببینیم کدوم خوشگل تره😆

چشمش نزنین😂😂🧿🧿

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

پس این کیع؟پسرخودتم بزار

داداشمه دیگه😐

باشه اونم میذارم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

ولی نازه خداییش🩷🩷🩷حالا این داداشت بود یا آرمان؟

داداشم بود 

نهههه 😂😂لاحول و لا قوه الا بالله میخونیم براش😂😂

گذاشتم