2777
2789
عنوان

من یک خواهر شوهرم با زن داداشم مشکل دارم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 184 پست
باید با اینا مثل خودشون و چه بسا بدتر رفتار بشه بفهمن هیچی نیستن و به راحتی از زندگی میشه پرتشون کرد ...

اره تقصیر پسرهست 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل اینجاست که داداشم رو پر میکنه اونم پشتشه بخدا داداشی که عاشق دستپخت مامانم بود میاد خونه میزنه ...

با دادشت برخورد کنید و بگید دیگه حق ندارید بیایید اینجا مگر اینکه احترام ما رو نگه دارید ( میدونم سخته ولی باید تنبیه بشن )،به دادشت بگو انقدر زن ذلیل نباشه 

با دادشت برخورد کنید و بگید دیگه حق ندارید بیایید اینجا مگر اینکه احترام ما رو نگه دارید ( میدونم سخ ...

به مامانم گفتیم حرف بزنه باهاش 

ولی مامانم میگه گناه دارن واسه این چند روزی که میاد خونه ام بخوان اینجوری کنم بعد زنش میره دعوا راه میندازه سرش خالی میکنه داداشت گناه داره ...

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

[QUOTE=364841576] بله گلم مهریه هم سنگین و غیر قابل پرداخت چندکیلو طلا کای ملک و زمین و خونه و سکه و چند میلیارد پول ن ..

چرا همچین مهریه ای بستید

داداشت دارایی چی داره؟

اگه داداشت نداره مهریه رو بده نهایتا قسط بندی میکنن

داداشت با یه وکیل صحبت کنه

یه جلسه ی خانوادگی واسه این موضوع بذارید، تمام رفتارای عروستون رو با ارامش به داداشتون بگید و ازش بخوابید در مورد زندگیش مجدد فکر کنه 

البته تو اون جلسه بهتره مادرت و پدرت با داداشت حرف بزنن تو یه فضای خوب و با ارامش

خودتونم با عروستون سر و سنگین باشید از داد و بیداد داداشتون هم نترسید. خیلی واضح بگید برادر کوچیکمون کنکور داره واسه همین مجبوریم رفت و آمد رو با همه کم کنیم شما هم کمتر بیا

مرعوب داد و بیداد خانواده ش نشید ، تلفن زدن جواب ندین

دروغ گفتن قرآن دستتون نگیرین که ثابت کنید حق با شماست

کلا نادیده ش بگیرید و ازش پذیرایی نکنید

راهش ندیدن خونه برا شماس

نمیشه داداشم هم شامل ما میشه دیگه 

میگه اگر منو میخوایید زنم هم باید بخوایید 🥲🥲🥲

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

به مامانم گفتیم حرف بزنه باهاش ولی مامانم میگه گناه دارن واسه این چند روزی که میاد خونه ام بخوان این ...

طفلک اون خانمه که خواهر 16 ساله ش راهش نمیده خونه باباش

اینم از عروس

نمیشه داداشم هم شامل ما میشه دیگه میگه اگر منو میخوایید زنم هم باید بخوایید 🥲🥲🥲

والا داداشت شروع کرده بی ادبی رو 

مگه نمیات به غذا ایراد میگیره 

الکی از زن خرش پشتیبانی میکنه

اصلا راهش ندید وقتی اومد هیچی نزارید هیچیاااا اگه چیزی گفت بگو شما غذاهای مارو قبول نداری ی یاعلی ...

مامان ساده ام بلند میشه هرچی عروسش امر کنه درست میکنه براش 

اونم دست به سیاه و سفید نمیزنه 

میترسم بگیم داداشم شر راه بندازه 😔

مقصر اصلی فقط داداشت هست 

نباید اجازه بده به مادر و خواهرش بی احترامی کنه

حالا که کار به اینجا کشیده سرسنگین رفتار کنید غذای حاضری و...وقتی به مادرت چیزی میگه یا میخنده بگو به خودم هرچی خواستی گفتی به مامانم اجازه نمیدم بی احترامی کنی

این مشخص هست خانواده درستی نداره وگرنه باباش زنگ نمیزد بخاطر مسائل خاله زنکی

به مامانم گفتیم حرف بزنه باهاش ولی مامانم میگه گناه دارن واسه این چند روزی که میاد خونه ام بخوان این ...

چقدر مامانت بابای منه ، حاضره اذیت شه ولی کسی رو اذیت نکنه ، ولی من میگم ادم باید با بعضی ها قاطعانه برخورد کنه وگرنه اوضاع خیلی بریمت تر میشه ، دادشت باید جور عشق رو بکشه نه شما 

مشکل برادر خودت هست که تا به این رسیده یادش رفته خانواده داره مادر داره اگه یک دفعه برخورد کنه یاد م ...

برادرم اصلا معلوم نیست چش شده بخدا انگار دعا خورش کردند جونش بود و مامانم 

جواب های خوبی دادی شما 

این دفعه میگم بهش با قاطعیت !

ولی میترسم دعوا بشه ...

شما هم دیگه راهش ندید تا غذاهارو دهن نکنهبببببی تربیت و بی شخصیت هست

اصلا خانوادتا همینجوری هستند کاش میشد راهش نداد  

حالا یه قوم شوهر هم که خوبه، عروس فتنه اس 

نمیدونم چرا هیچ جا عدالت برقرار نیست