2777
2789
عنوان

من یک خواهر شوهرم با زن داداشم مشکل دارم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2951 بازدید | 184 پست
بعضیا واقعا ارزش احترام گذاشتن رو ندارن باهاش مثل خودش برخورد کنید

خب مشکلمون اینجاست ما اصلا جواب دادن بلد نیستیم 

چجوری جواب بدم الان اگر باز اینکارهارو تکرار کرد!!؟

خیلی زبون درازه خیلی زیاد

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

چند بار غذا درست نکنین براشون وقتی هستن،بعدم بگین اگه خیلی سخته برین خونه اجاره کنین چرا اینجا میوند ...

داداشم دعوا راه میندازه زنش پرش میکنه 😔

کاش زود عروسی کنند بزن اعصاب ما یکم آرومتر بشه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عقد هستن ؟

بله گلم 

مهریه هم سنگین و غیر قابل پرداخت 

چندکیلو طلا کای ملک و زمین و خونه و سکه و چند میلیارد پول نقد 

کاش دا‌داشت تجدید نظر میکرد، خیلی فتنه هسن اینا

داداشم عاشق شد چشم و گوشش بسته شد 

ماهم خوشحال که داداشم داره سر و سامون میگیره 

نزاشت تحقیق هم کنیم گفت من تحقیق هام رو کردم 

چندین کیلو طلا و ملک و زمین و چند میلیارد پول و سکه زیاد هم مهریه اش کردیم به خواست داداشم 

خونه بنامش کردیم 

کاش مهریه اش سنگین نبود جدا میشدن

با یه وکیل مشورت کنه حیف میشه جوونیش

عزیزم وکیل میگه مهریه حق زن هست باید پرداخت بشه شما توان انقدر مهریه نداشتید چرا قبول کردید راست هم میگن 

بابای دختره شب خواستگاری انگار میخواست بفروشه دخترش رو بعد میگفت تا انقدر مهریه نکنید دختر نمیدیم  

شماهم ازونور بوم افتادین اسی.بزنین تو گوشش زنیکه بیشعورو چطور اجازه میدین اینجوری بهتون توهین کنه گور بابای خودشو خانوادش هیچی درست نکنین براش سگ محلش کنین چیزیم گفت بگو تو لیاقت این خانواده و زندگی نداری لیاقتت بابای معتادته زنیکه بی فرهنگ اعصابم خراب شد

بگید من چجوری جواب بدم ؟!فکر میکردم میاد میشه جای خواهرم نمیدونستم دشمنمه!!

بی محلی کن بهش، مثل خودش بهش دستور بده، دستور داد گفت آب بیار کیفمو بده نشنیده بگیر، دوباره گفت بگو خدا بهت پا داده که ، گفت من غذای شمارو نمی‌خورم بگو رستوران نزدیکه بفرما با شوهرت برو رستوران، گفت مگه یه ناهار تشکر میخواد بگو ما مقصر نیستیم اگه مادرت بهت تشکر کردن یاد نداده ، ما واسه یه لیوان آب هم تشکر میکنیم ، ببین اصلا سکوت نکنید این خیلی پر رو هست ، گفت میترسم بچم به عمش بره بگو آره والا کاش شبیه ما نشه ، شبیه ما شدن خیلی سخته ، سیرت زیبا داشتن واقعا سخته ، همون شبیه مادرش بشه بهتره

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

مثلا گفت خاک تو سرت سریع جوابشو بده حد خودتو بدون خاک تو سر خودت یا از غذا ایراد گرفت بگو نخور ما واسه خودمون درست کردیم مشکل داری نخور و نیا.باید سریع بزنی تو روش که دهنش بسته شه.مراعات با این ادم که تمام حد و مرزارو شکونده هیچ فایده ای نداره.بنظرم با این زن ازدواجشون دوامی نداره.احترام حالیش نیست و دهن دریدست درست ترتیب نشده

مثلا گفت خاک تو سرت سریع جوابشو بده حد خودتو بدون خاک تو سر خودت یا از غذا ایراد گرفت بگو نخور ما وا ...

آره خیلی بی شخصیت هست ، دیدم ازینا دوروبرم

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
آره خیلی بی شخصیت هست ، دیدم ازینا دوروبرم

اخه خدایی مگه تو طویله بزرگ شدن؟من باورم نمیشه ی زن اینقدر بیشعور باشه ی خانوادم اینقدر الکی بها بدن به همچین شخصیت مزخرفی مگه میشه