اره هنوز راه نیوفتادهو چ عذابی میکشم تو مهمونیا من
عزیزم یکبار گفتم متخصص مغز و اعصاب خوبی میشناسم تهران حتما ببرینش...متخصص مغز و اعصاب چیز ترسناکی نیست بخدا
بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بردم منام آر ای و ازمایشم انجام دادم...گفتند سالمه...میبرم گفتار حالا
من پزشک خیلی خوبی میشناسم باور کن با چند تا ویزیت پسرتون حرف زدنش راه میفته
دختر من چهار ماهگی تشنج کرد اونم پنهان که هیچ دکتری حتی مرکز طبی کودکان تهران متوجه نشد...اما این دکتر دخترمو نجات داد
هزاران بچه با تاخیرهای شدید دیدم که با ویزیت ایشون خوب شدن
تشخیصش عالی و درمانش عالی تر
بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
مثلا میگه من اصلا اجازه نمیدم بچه م تلویزیون ببینه. بعد هر بار که میری پیشش بچه فقط داره تلویزیون میبینه. اصلا توجهی بقیه نداره. یا بچه همه رو عاصی کرده، مامانش میگه باردار شدی کتاب فلان رو بخون، من خوندم الان خیلی راضیم. لامصب این که وضعش خیلی خرابه، کجاش رضایت بخشه؟!
دقت کردی بچه هایی که تو چشم نیستن و کسی عدد حسابشون نمیکنه اکثرا بزرگ میشن موفق و خوشبختنو بچه هایی ...
دو خط اولت دقیقا در وصف منه
من هیچوقت تو چشم نبودم ، نه خانوادم ازم تعریف میکردن نه خودم زیاد شر و شور بودم ، با این حال بهترین دانشگاه بهترین رشته با کمترین خرج و با تلاش خودم قبول شدم
ولی اون یکی... وای وای وای ، انقدر فشاری شدن که هنوز هم نمیتونن منو هضم کنن😂💔
یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم