2777
2789
عنوان

بیاین تفسیر ازمایش تروخدا عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 41 پست
یعنی یعضی وقتا یکم کبودی بنفش هست البته خب بعضی وقتا واقعا به جایی میخورم ولی خب میترسم مشکل از پلاک ...

پلاکتت خوبه  اون کبودی ها شاید رماتسیم داری 

چون مادرمم اینطوریه ازمایش واسه رماتیسم دکتر نوشنه بره بده بدنش کبوده 

و قبلا پلاکتش یبار تو ازمایش پایین بود یبار ازمایش میداد نرمال بود ولی کبودی رو دکتر احتمال رماتیسم داد فعلا ازمایش نداده 

و mchو mcv بچه. من ک ۴ سالشه عین مال شما پایینه دکتر روزی ی اسید فولیک ۱. نوشته تا دوماه بخوره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

Mcv و mch بچم ک پایین بود دکتر گف حجم گلبولا قرمز کمه

اره مربوط به کم خونی هست 

اگر به طور ارثی تالاسمی مینور نباشن آهن درمانی میکنن براشون  

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
عزیزم کادر درمانی ؟

فعلا دانشجو ام عزیزم

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
عزیزم ممکنه کبودی بخاطر کم خونی باشه؟

معمولا کبودی بخاطر پلاکت هست که شما پلاکت نرمالی دارین  ولی خب ممکنه بخاطر مشکل کبدی هم باشه ،موادی که ویتامین kدارن بیشتر مصرف کنین تو اینترنت سرچ کنین میاره خوراکی های که این ویتامین رو دارن

معمولا کبودی بخاطر پلاکت هست که شما پلاکت نرمالی دارین ولی خب ممکنه بخاطر مشکل کبدی هم باشه ،موادی ...

ممنونم گلم خیلی لطف کردی شرمنده وقتت رو گرفتم اگه سوالی داشتم ممنونم میشم اگه وقت داشتی جواب بدی♥️

ممنونم گلم خیلی لطف کردی شرمنده وقتت رو گرفتم اگه سوالی داشتم ممنونم میشم اگه وقت داشتی جواب بدی♥️

قربونت عزیزم 

شما وارفارین یا هپارین مصرف نمیکین؟

توی آزمایشتون تست های کبدی اصلا انجام نشده اگر خیلی نگران هستین با مشورت پزشک بگین تست های کبدی هم بنویسن براتون 

اگر هم مقدور نیست بنظرم فعلا همون ویتامین k بیشتر مصرف کنین