2777
2789
عنوان

میشه بیاین من خیلی درد دارم

181 بازدید | 15 پست

امروز صب یه امپول نوروبیون زدم اونم ب تجویز دکتر قبلا زده بودم ولی اینقدر دیگ درد نداشت بعد وقتی زد باسنم حالت برق گرفتگی شد الان صبح تاحالا درد دارم ب سختی راه میرم چکار کنم  بچه ها از درد حوله گرم کردم گذاشتم نعلوم نیست چ بلایی سرم اومده

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راه میتونی بری؟برو یه معاینه شاید نزدیک عصب زده

به سختی پامو میزارم زمین درد میگیره

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

یا نزدیک عصب زده 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

بمیرم دردش خیلیه منم تجربه کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

بمیرم دردش خیلیه منم تجربه کردم

خدا نکنه...ینی خوب میشه یا کار دادن دستم؟

بد زده من همیشه قسمشون میدم که سریع خالی نکنن آمپول رو 😂وقتی یهویی کل آمپول خالی کنن انکار آدمو برق میگیره 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خدا نکنه...ینی خوب میشه یا کار دادن دستم؟

من بعد از یک هفته خوب شدم 

خواهرم بعد از سه روز 

بستگی به شدتش داره 

ولی کلا مال من خیلی ناجور بود از روز دوم دیگه حس شکستگی داشتم اصلا احساس می‌کردم دور از جون میخوام فلج بشم از شدت درد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی اسی کلا از ۱ روز تا یک هفته طول میکشه 

شما اگر به همون سختی هم میتونی راه بری 

احتمالا همون ۲ روز طول بکشه 

من اصلا ۱ ساعت بعد از تزریق نمیتونسم پامو روی زمین بزارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40