2777
2789
عنوان

بچه مایه دارای عزیزی که اصلااااا نمیدونین سهام عدالت چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 51 پست
عزیزم میدونی قراره چندواریز کنن

نه عزیزم یه کاربرگف ۳۸۰ نمیدونم صحت داره یانه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیگیریم چون ثبت نام نکردیم یارانه مون هم اولین ماه ریاست جمهوری آقای رییسی قطع کردن

هیچوقت هم دیگران رو تحقیر نمیکنم.همون مایه داره هم اگه بگیره بالاخره به یه کارش میاد.کی از پول بدش میاد؟

من فقط می‌خوام بس ثبت نام کنکورم باشه همین 😂😃💔

عزیزم انشاالله که رشته ودانشگاه خوبی قبول شی ❤️

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

نمیگیریم چون ثبت نام نکردیم یارانه مون هم اولین ماه ریاست جمهوری آقای رییسی قطع کردن هیچوقت هم دیگرا ...

به خدا پارسال شب یلدا تاپیکا اشک آدم رو درمیاورد یه کاربر گف بچم ناراحته هیچی نیست گفتم یه ژله براش درست کن گف همون هم ندارم گفت استوریا واتساپ رو میبینه وکز کرده 

سلام دلیل تگتون داخل تاپیکم چی بود؟

هیچی تاپیک عکس دوست داره 

میشه بدونم چرا اینقدر چکم میکنید خانم محترم؟؟؟؟

ناشناسم  https://daigo.ir/secret/3842278016              دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

میشه بدونم چرا اینقدر چکم میکنید خانم محترم؟؟؟؟

سلام عزیزم میخواستم بهتون بگم که به حرفای فزوعی اعتنا نکنین که بادوستاتون بحث کنین چون دیدم داره دوبه هم زنی میکنه من خودم دستش رو رو کردم ومشخص شد که بین چندتا کاربر فتنه انداخته نمونش کاربر شانزدهمین کاربری با قهوه فروش میرفته ناشناسا میگفته من فلانی ام وفحش و....این کاربر ۱۴سالشه ‌وکاربری های راز مامانی وفزوعی وآلبالو خانوم زرنگ وyYYyUمال این کاربره وچندتا کاربری دیگه که مطمئن نیستم اسم نمیارم میخواستم بهتون بگم دیدم تاپیکاتون قفله تگ هم نمیشدین برام واینکه مابراش تاپیک میزنیم چون چندتاکاربری داره درعرض یه دقیقه میترکه خوب شد خودتون ریپ زدین که تونستم بگم