2777
2789

اولا بگم من ۳ ماهه کات کردم از عشقم..واقعه آمادگی روحی ندارم.. اینم رفیقمه و منو میخاد واقعا یجوری سعی کردم ناراحت نشه... واقعا چرا همه منو میخان...توی این سه ماه تاحالا چندتا از دوستام بهم پیشنهاد دادن.اونوقت عشق سابقم چقدر بی لیاقت بود پس.

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

دم دست نباش بهت پیشنهاد نمیدن

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

تو چند سالته😑

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه ربطی ب دم دستی داره😐😐😐

وقتی غیر قابل دسترس باشی کسی بهت درخواست نمیده چون مطمعنه که ردش میکنی

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

چه ربطی ب دم دستی داره😐😐😐

هنوز خیلی مونده ربطش رو بفهمی پس 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

مجازی اشنا شید یا چجوریه اشناییتون

این رفیقم مجازی نیست.. هزاران بار حضوری همو دیدیم..

حتی عشق سابقمم میدونه ک این ازم خوشش میومده..

اون دوتا همو میشناسن..

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

دوست عادی پسر داری درحالی که دوست پسر داشتی؟

من رو یکی کراش بزنم بقیه پسرا محل سگ نمیدم درحالی که کراشمم محل سگ نمیده ولی خب🤣

ولی خوب کاری میکنی سریع رل نمیزنی

فعلا صبور باش

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐