2777
2789
عنوان

یک نمونه از احترام به همسرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 5966 بازدید | 250 پست
تقریبا همه جا بگین چشم، مگر ازتون چیزی بخوان که به ضررتون باشه. من همیشه میگم چشم و همیشه بهم میگن ش ...

توی جمع مخصوصا خانواده خودش خیلی بهش احترام میذارم

هرموقع هم از دستش عصبی میشم تا چند دقیقه سکوت میکنم که بی احترامی ناخواسته‌ نکنم 

خواسته هامو با ملایمت میگم

کاربر قدیمی هستم💕
توی جمع مخصوصا خانواده خودش خیلی بهش احترام میذارمهرموقع هم از دستش عصبی میشم تا چند دقیقه سکوت میکن ...

آفرین عزیزدلم👏خیلی خوبه که روی رفتارتون انقد کنترل دارین ♥️منم سعی میکنم زمان عصبانیت همسرم سکوت کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آفرین عزیزدلم👏خیلی خوبه که روی رفتارتون انقد کنترل دارین ♥️منم سعی میکنم زمان عصبانیت همسرم سکوت کن ...

عآره عزیزم این سکوت کردن خیلی کمک میکنه 

اونم دقیقا همین رفتارهارو یاد گرفته یه جورایی انعکاس رفتار های خودمه

کاربر قدیمی هستم💕

تو جمع تاییدش میکنم حتی اگه اشتباه بگه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
آفرین چه خانم خوبی ♥️

واقعا ازتون ممنونم بین این هم تاپیک ها این تاپیک واقعا دلنشین بود♥️🙏

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀

من همیشه موقع صبحانه خوردن همسرم کنارش میشینم حتی اگر خواب عمیق باشم. و تو جمع همیشه احترام همسرمو ن ...

اینا رم انجام میدم ولی چون عادیه همیشه انجام میدم فکر کردم احترام حساب نمیشه  

.......
برام احترام قائل هستش مهربونه خوش قلبه چیزای ک دوستدارم رو می‌خره چون من عاشق خوراکی هستم اولویتش هس ...

عزیزدلم ممنونم که گفتین، شما کجاها به ایشون احترام میذارین؟ 

عآره عزیزم این سکوت کردن خیلی کمک میکنه اونم دقیقا همین رفتارهارو یاد گرفته یه جورایی انعکاس رفتار ه ...

بله دقیقا آقایون خیلی الگو برداری میکنن و هرطور رفتار کنیم یاد میگیرن همونطور باهامون رفتار کنن

واقعا ازتون ممنونم بین این هم تاپیک ها این تاپیک واقعا دلنشین بود♥️🙏

خداروشکر عزیزم، ♥️😘ان شاء الله خوشبخت باشین وهدفم این بود که همه به زیبایی های زندگی هم فکر کنیم 😍♥️

عزیزم منم زیاد میگم چشم. مثال سر سفره خیلی اوقات همسرم میگه آب میاری؟ میگم چشم حتما. خیلی از اوقات ش ...

گلم  اینو میگی فکر نمیکنه خیلی مثلا چیزه حس قلدری پیدا نمیکنه؟

خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀