2777
2789
عنوان

چ پالتو کاپشن پافر

436 بازدید | 34 پست

کدوم بخرم از همه گرم تره 

کدوم همیشه مدله 

کوتاه یا قد اندازه رو ران 

ی چیزی می‌خوام چند سال بپوشممم

سالی فقط یک دو روز نیاز باشه 

هیچ وقت لباس گرم نخریدم 

هیچ وقت نیازم نشده 

جنوبم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که کاپشن میخرم فقط . پافر دارم اصلا گرم نیس باید زیرش ی دورس ضخیم پوشید ک باتوجه ب این سوز سرما بازم دستام یخ می‌کنه . پالتو هم بستگی ب جنسش دارع

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

دیگه کوتاه که گرما ندارن قشنگ بلند بخر که تو سرمای استخون سوز هم اگر بودی درست درمون گرم کنه.کاپشن گرم نره.بخصوص اگر بادی باشه جنسش که تو بارون و..هم خیس شد منتقل نشه رطوبت بهت بهتره

چ مدلی بگیرم عزیزم واقعا بلد نیستم هیچ کس اینجا هم نمیپوشه ببینم چ طوری استایل کنم

ازین سیلیکونی ها همیشه مده خوشگلم هست چون پالتو از مد میوفته  پافر هم گرم نیست کاپشن همیشه مده

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار