2777
2789
عنوان

از داداشم گوشیشو گرفتم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 74 پست
احتمالا پو.رن داره تو گوشیش یا دختری چیزی هست ک همجین رفتاری نشون داده. بنظرم تو ترتیبتش یه تحدید نظ ...

نه بابا اصلااا همیشه بازی میکنه صدای بازیم انقدر بلند میکنه که همه میشنون اینستا و فی.لتر شکن و یوتیوب اصلا بلد نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا اصلااا همیشه بازی میکنه صدای بازیم انقدر بلند میکنه که همه میشنون اینستا و فی.لتر شکن و یوتی ...

گوگل عزیزم، شاید از گوگل میبینه، بنظرم وقتی خوابه ی برنامه هست ک شما راحت میتونید دست رسی داشتع باشید اونو نصب کنید و مدیریت کنید. 

و زمان مشخص کنید براش ک در طول روز استفاده کنه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

به پدر مادرت بگو ببینن نتیجه گوشی دادن به بچه تو این سن چیه

اونا به نظرات من توجهی ندارن من وارد 20 سالگی شدم اما چون تو درس موفق نبودم مامان و بابام منو شایسته ی نظر دادن در هیچ زمینه ای نمیدونن بخاطر همین پررو شده به من میگه به تو هیچ ربطی نداره

این الان چاقو میکشه پنج سال دیگه قمه به دسته!

با مادرت حرف بزن بگو اخلاقای غیر عادی داره 

ببرینش پیش مشاور

گوشی بدتر این خشم رو تشدید میکنه.

توام اصلا کاری نداشته باش گوشیشو بهش بده تا ببرنش پیش مشاور تکلیفش معلوم شه

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

تقصیر پدرو مادرته گلم، بچه ۱۰ ساله چرا باید گوشی داشته باشه؟ داداشم ۱۲ سالشه، از گوشی مامانم و من اس ...

خواهر زاده من ۱۴ سالشه نداره

خودش تمایلی نشون نمیده

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

واقعا چجوری برای بچه ها دیر ترگوشی بخریم وقتی که اطرافیان از سن چهارپنج سالگی گوی بدستن؟ 

بخدا این عذابه برام فعلا چهارسال ونیمه

نمیدم دستش ولی هرجا میریم اکثرا بچه ها گوشی بدستن اینم میگه چرااینا دستشونه تونیمدی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
باور کن فقط بازی می‌کنن و از این خبرها نیست

داداش دوست من پیش دوستش دیده بود و کنجکاو شده بود. 

احتیاط شرط عقله، الان کنترل نشه بعدا میبینه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.