2777
2789

خونه پدرم که مجرد بودم داداشم آنقدر میزد من می‌گفت ترشیده با لگد میزد من یه  بار آنقدر زد شیشه حال شکست نزدیک بود کور بشم شیشه رو در آورد بابام خونه شوهر سر اینکه واسه مامانش خرج میکن واسه من ن پول مسافرت همه چی میده ب من میرسه میگه ندارم نمیدم ب تو دلم میخواد ندم با مشت بزن تو سرم

خونه پدرم مامانم زن خوبی ولی همه می‌گفتند چرا دخترت ازدواج نمیکن شده بودم ترشیده 

مجبور شدم با مردی که ازدواج دومش هست ازدواج کنم که گفت بودند شکاک ولی نمیدونستم زن داره 

روز عروسیم اصلا خوشحال نبودم چون دعوا داشتیم همه هم میدونستند خوشحال نیستم 

نمیدونم طلاق بگیرم یا برگردم خونه پدرم با برادرم هر  جفت کتک میخورم فقط یکی با مشت تو سرم میزن یکی تو پاهام 

خودکشی که درد نداشته باشه کسی سراغ نداره یه نامه واسه مامان بابام بنویسم بعد خودکشی کنم ت رو خدا اگه کسی سراغ داره بگ از بالای پشت بوم خودم میترسم پرت کنم میترسم خیلی 

ببخشید همش تایپک میزنم نمیدونم چکار کنم کسی خودکشی که درد نداشت باشه بهم بگه 

ی شلنگ 

یا چاقو بردار شوهرت نزدیکت شد بدون ترس بزن تو دستش ولی هواست باشه جای بدی نزنی 

دیگ دس بت نمیزنه 

بعضی وقتا ساده و خانوم بودن جواب نمیده باید مرد شی واسه زندگی خودت

💪❤️‍🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب برای مامانش خرج کنه چی میشه مگه مامانش دیگه... درسته باید تو رو اولویت بذاره ولی دیگه کنار بیا وقتی شرایطت اینه... هندونه بذار زیر بغلش محبت کن بهش با زبون و محبت رامش کن.... 

همسر من ماهی دوازده میلیون قسطای خونوادشو میده.... ماهی دو سه بار منو میبره اونجا چون مادرش پیره دوتایی کاراشونو میکنیم همسرم بیشتر کار میکنه البته... ولی بجز اینا نشکلی نداریم دیگه

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

خدا بهت کمک کنه واقعا سخته درکت میکنم الان حالت خوب نیس ولی لطفا به خودکشی فکر نکن سعی کن خودت زندگی ...

ت رو خدا اگه سراغ داری میشه بگی درد نداشته باشه میترسم

چرا وقتی هنوز نور امیدی داری به فکر خودکشی هستی؟

حتما باید بمونی تو اون خونه زندگی شوهرت هی بزنتت یا بمونی تو خونه بابات که داداشت بزنتت؟

یکم تحمل کن سرمایه جمع کن یه خونه خیلی کوچیک برای خودت تنهایی جور کن برو سرکار خودت خرجت رو دربیار از شوهرت طلاق بگیر خودتو از این زندگی لجن بکش بیرون نه برو خونه بابات نه بمون خونه شوهرت 

می‌دونم خونه جور کردن سخته ولی تلاشتو بکن وقتی سرمایه جمع کردی خودتو از این زندگی بکش بیرون و طلاق بگیر پنهونی کارتو انجام بده به هیچ کس هم نگو که داری چکار میکنی 

البته این چیزی که من دارم میگم خیلی سخته خیلی خیلی سخته ولی خب تنها راهت همینه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب برای مامانش خرج کنه چی میشه مگه مامانش دیگه... درسته باید تو رو اولویت بذاره ولی دیگه کنار بیا وق ...

اخ فقط این نیست دیشب که گفتم نون بخر گفت ندارم گفتم خب پس چ  جوری واسه مامانت دلستر میخری گفت دوست دارم واسه اون میدم ت ن بعدم با مشت زد تو سرم

خوب برای شما کم نمیاره اسی برای خانوادش پول داره برای زنش نه

ب خدا همش میگه ندارم بساز بعد واسه مادرش کلی خرج میکن دلم خوش بود دست بزن نداره دیشب آنقدر با مشت زد تو سرم

چندسالته؟

اصلا به خودکشی فکر نکن خدای نکرده میزنی خودتو ناقص می‌کنی با این شرایطی که داری وضعت بدتر میشه 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

چندسالته؟اصلا به خودکشی فکر نکن خدای نکرده میزنی خودتو ناقص می‌کنی با این شرایطی که داری وضعت بدتر م ...

برای همین میترسم میخوام اگه خواستم خودم بکشم قشنگ بميرم فقط درد نداشته باشه