2777
2789
عنوان

درباره تاپیک مادر های شاغل

384 بازدید | 37 پست

واقعاا درک نمیکنم یکسری افراد رو 

شماهایی استعداد درسی و تحصیلی ندارید و درک نمیکنید ،چرا می پرید به خانومای شاغل 

زن هم یک انسانه که هفتاد هشتاد سال قراره عمر کنه 

قرار نیست همه را وقف شوهر و بچه کنه ،

زن میتونه معلم باشه و تعلیم بده

میتونه مهندس باشه

میتونه پزشک باشه 

میتونه مدیر باشه

برای خودش زندگی کنه و حتی سفر خارج کشور بره چه مجردی چه متاهلی 

اینا رو تو خودتون نمیبینید و عرضه اش رو ندارید لم بدید تو قصر شوهرتون و استخر پنت هاوس شنا کنید چرا میاید نینی سایت اصلا تاپیک میزنید 

البته که خودتون میگید خانواده تون نذاشتن تحصیل کنید و دیپلم نگرفته شوهر کردید ، حالا برا ارام گرفتن عقده هاتون تاپیک میزنید حداقل قبلیا رو پاک کنید👻

زن یک انسانه ،حقوق شهروندی و زندگی داره .

اینو روزی هزار بار تکرار کنید .

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من خانما میتونن هنرمند و تحصیلکرده یا حتی شاغل باشن، اما شاغل بودن بعد ازدواج درد سرهای زیادی داره، چه از نظر سطح فکری همسر و چه از نظر تداخل نقش ها و وظایف. اینجوری فشار زیادی بهش میاد. 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻

من به خاطر شرایط بچم بعد سه سال نتونستم برم سرکار. اون تاپیکو ندیدم ولی حس میکنم این سه سال زندگی نکردم من واقعا ادم خونه نشستن نیستم واقعا حالم بده ازین طرز زندگی😞

حق ،واقعا درک نمیکنم کسایی مثل یک تیکه گوشت میفتن رو تخت تا ظهر فقط بخورن بخوابن و این زندگی کسالت بار روتین هی تکرار بشه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

شما هم بنظرم با خودت تکرار کن ک هرکسی و هرخانمی اگر شاغله انتخابش بوده و اگر خانه دار بازم انتخابش بوده اگر باخودش قرار گذاشته زندگیشو وقف زندگی و بچه هاش کنه تصمیم خودش بوده و اگرهم خواسته بخشی از زندگیشو صرف کار بیرون از خونه کنه بازم تصمیم خودش بوده ن اینکه هرکی شاغله عرضه داره هرکی شاغل نیس حتما ی امل تنبل بی استعداد و تن پروره. بنظرم شما اول رو طرز فکر خودت کار کن. هرکسی ک ی خانم خانه دار هس دلیل ب بی سوادیش یا بی استعدادیش نیس

من میگم خانه دار و شاغل بودن وقتی افتخار داره که بتونی وظیفه ای که به عهده ات هست رو درست انجام بدی

مادر خانه داری که حتی نمیتونه ساعت خواب خودش و بچه اش رو مدیریت کنه به اندازه ی مادر شاغلی که وقت کافی برای بچه اش نداره به یه اندازه ناتوان و ناموفق هستند

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

زن یک انسانه و حق انتخاب داره

شما حق نداری بهش توهین کنی چون کار میکنه یا کار نمیکنه در واقع به هیچکسی عیچ ارتباطی نداره ی زن چجور زندگی میکنه

هیچکدوم حق ندارین درباره طرف دیگ نظر بدین یا ایراد بگیرید سرتونو بکنید تو زندگی خودتون

من خودم موافق شاغل بودن هستم.

اما یکی انتخابش اینه کار نکنه یکی انتخابش اینه کار کنه

هیچکدوم به دیگری برتری نداره تصمیم خودشون بوده و اینکه توهین کنن بهدهمدیگه اون قشنگ نیست اون تاپیک من خوندم واقعا متاسف شدم‌برای اون بچه زیر دست اون مادر بزرگ میشه

من هم از طریق تاپیک یکی از کاربران متوجه موضوع شدم

خوب عزیزم شما هلاک شوهر بودی بقیه چکار کنند؟

اگر پیشرفت براتون مهم بود مثل خیلی های دیگه که زحمت و سختی رو به جون می خرن اول درست رو می خوندی و مستقل می شدی بعد ازدواج می کردی

فکر می کنند زرنگ هستند و نمی خوان از هیچی جا بمونن!! هم بدو بدو شوهر کنن و  شوهر به عنوان غول چراغ جادو به همه آرزوهاشون برسونتشون و هم مستقل باشن و به همون شوهر پزش رو بدن!!!

بابا شاید به پست یکی از خودت زرنگ تر خوردی!!!

من به خاطر شرایط بچم بعد سه سال نتونستم برم سرکار. اون تاپیکو ندیدم ولی حس میکنم این سه سال زندگی نک ...

یعنی کار ودوست دارید یا راًی هستین از اینکه سرکار نمیرید؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

عزیزم الان شما هم داری تک بعدی نگاه می‌کنی دقیقا مثل اون خانم. من الان اومدم اونجا کامنت بذارم که دیدم قفل شده.

مسئله اینه که ما نباید خودمون رو باهم مقایسه کنیم چون توانایی و استعداد هامون باهم فرق داره چیزهای متفاوتی هم از زندگی می‌خوایم

مثلا خانم هایی هستن روحیه شون ملایمه و نیازشون آرامش ، هدفشون رسیدگی به خونه و فرزندانشونه و خیلی هم زیباست اشکالی هم نداره.

خانمی هم هست مثلا روحیه مدیریت داره نیازش اینه که نقش مهمی تو اجتماع داشته باشه . ایشون باید کار کنه تا حالش خوب باشه با کمال میل صبح پا میشه میره سرکار یا شیفت شب میره تا صبح تلاش می‌کنه . اینم خیلی خوبه و ارزشمنده.

هرکدوم از این دو نفر اگه مجبور باشن نقش دیگه ای رو بپذیرن عذاب می‌کشن و ممکنه دیگری رو درک هم نکنن.

به جای دعوا بهتره هم رو بپذیریم و به هم احترام بذاریم.