2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب نفع خودته کمتر جفنگ میگی کمتر بهت گیر میدن راحت برا خودت خلوت میکنیبعد توو اون افغانستان بهت مدال ...

من ن جفنگ گفتم و ن با کسی دعوا دارم خواهر من چیزیو ک میدونستم گفتم و تو افغانستان و عراق هم نیستم ک بهم مدال بدن

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

اول اینکه بگم من ن کسیو زور کردم حرفم قبول کنه یا ب زور بخام بخاطر من فکرشو عوض کنه منبعش هم همون ار ...

برو بابا امثال شماها از هر آیه ای یه چیز درمیارن 

خودت تفسیر کردی آیه رو؟؟

بعدشم یلدا رسم ما ایرانیاس از زمان کوروش تا به الان همچین چیزی بوده مگه هر چیزی که تو قران درموردش حرف زده نشه کفر آمیز و حرومه😏

این مجازی که میایی اینم کفره چون خدا درموردش چیزی نگفته

کردستان✌🏼🕊️
من ب خودم همین اجازه ای ندادم من فقط چیزیو ک بلد بودم گفتم و با کسی هم مشکلی ندارم

هر چرتی و پرتی ک ب مغز خطور میکنه دلیل بر بلدی نیس

اصن گیریم توو فرهنگ تو یلدا واسه ات حرامه و اگ بگیری میگن خدا لعنت میکنه 

اما یکی دیگه این فرهنگو نداره دلیل نمیشه توهین کنی

پس این ب ما توهین میکنه خوبه

فحش که نداده

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

طرف تاپیک زد شما مسلمان نیستین اگه آیین یلدا رو به جا بیارین

کاربریشوبذار

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
چرا توهین میکنی پس

من ب کسی توهین نکردم اگه حرفامو بمونی فقط چیزیو ک میدونستم گفتم و بعضیام گارد گرفتن

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

اینا معمولا عقاید افغانیاسدیدم ک میگمحتی بعضی از افغانهای تندرو ما ب ایرانی ها میگن بی دین و مرتد

بنظر منم ایرانی نیست 

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .