2777
2789
خب شما بگید ک شب یلدا تو کدوم ایه دربارش صحبت شده ک حرفای من کفر امیز میشه

مگه این همه رسم و رسوم هست تو کشور

و قرآن فرموده ؟و از همه مهم تر اینه

مگه این شب چه توهینی به مقدسات محسوب میشه

تازه ما بهش یلدای مهدوی هم میگیم و احیا میگیریم

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

تو کلا تو یه فاز دیگه ای هستی نه ؟ 

میدونم که مرض داری واسه اخرین بار جوابتو میدم 

مگه هر چیزی باید حتما در قرآن ازش صحبت بشه تا معتبر بشه ؟ اینجوری که نماز هم نخون چون تو قرآن نگفته صبح چند رکعت بخونی شب چندتا . 

شب یلدا یک ایین ملی هست . دین مذهب یک مساله جدا . هیچ منافاتی با هم ندارن که هیچ.همین جمع شدن دور هم در شب یلدا و احترام به بزرگتر صله رحم هست و از ارزش های دینی . پس ما هم مسلمانیم هم ایرانی هر دوتاشو عزیز و گرامی می داریم . شما هم خواستی چرت و پرت بگی بگو نظر خودمه ایه و اسلام رو نیار وسط ‌

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آیه؟؟؟ مگه باید همه چی توو آیه قرآن باشه

برو تمدن یاد بگیر بعد حرف بزن 

حنابندون هم توو قرآن نیس پس حق نداری بگیری 

بعدشم تو فکر کردی آیه های قرآن معنی میکنی بعد معنی فارسیشونو میچسبونی ب هم کار درستیه؟؟؟

مث تحریف کردن قرآنِ

خب شما تفسیر درست رو بلدی بفرما

کدوم آیه بوده؟

من که تفسیر قرآن نمیکنم

ولی سرچ میزنم بینم موضوع چیه

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

میدونی ک از همه ناآگاهان و نادون تری؟؟چرا سعی میکنی حرفای بی فکر بزنی؟؟در جایگاهی نیست ک آیین و رسوم ...

من ن افغانیم ن عربی منم مث خودت ی ایرانیم حرفامم فک نکنم توهین ب کسی باشه و کسیو هم مجبور نکردم ک حتما حرفامو عمل کنه حالا شما چرا اینقد عصبی شدی نمیدونم من چیزیو ک میدونستم گفتم با کسیم دعوا ندارم

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

گرزمه بده 🤦‍♀️🤣

گرز دم دستته بزن مرو🤣🤣🤣

مگه این همه رسم و رسوم هست تو کشورو قرآن فرموده ؟و از همه مهم تر اینهمگه این شب چه توهینی به مقدسات ...

چون یلدا ب معنی تولده ک خدای نور ب خدای تاریکی غلبه میکنه ک رسم اتش پرستانه

مگه خدای نور و تاریکی جدان یا خدا فقط یکی هست 

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

اول اینکه بگم من ن کسیو زور کردم حرفم قبول کنه یا ب زور بخام بخاطر من فکرشو عوض کنه منبعش هم همون ار ...

توهین فقط ک فحش نیس

هیچ توهینی از این بالاتر نیس ک بخوای از آداب و فرهنگ ی مملکت ایراد بگیری

تو شب یلدا نمیگیری ب من چ 

من عاشق آب و رسوم دیرینه مملکتمم تیرگان مهرگان چهارشنبه سوری نوروز حالمو خوب میکنه 

ب تو چ؟؟؟

تو کلا تو یه فاز دیگه ای هستی نه ؟ میدونم که مرض داری واسه اخرین بار جوابتو میدم مگه هر چیزی باید حت ...

من نظر خودم نیس نظر اسلامه نماز هم تو قران اومده و از طریق پیامبر هم بهمون گفت ک چقد بخونیم و نخونیم ولی این ن تو قران اومده ن پیامبر درباره چیزی گفته

من ن افغانیم ن عربی منم مث خودت ی ایرانیم حرفامم فک نکنم توهین ب کسی باشه و کسیو هم مجبور نکردم ک حت ...

اگ از یلدا بدت میاد از نوروز متنفری و میگی آیین آتش پرستی 

پس از مملکتی ک از وقتی ب وجود اومد این آداب و فرهنگی داشته پاشو برو بیرون

آیه؟؟؟ مگه باید همه چی توو آیه قرآن باشهبرو تمدن یاد بگیر بعد حرف بزن حنابندون هم توو قرآن نیس پس حق ...

من کنار هم ایه هارو معنی نکردم اگه ببینی جدا از همه و سوره هم جلو نوشتم

من نظر خودم نیس نظر اسلامه نماز هم تو قران اومده و از طریق پیامبر هم بهمون گفت ک چقد بخونیم و نخونیم ...

توو قرآن نگفته چجوری نماز بخونین وگرنه الان شیعه و سنی همو تیکه پاره کرده بودین 

یلدا و نوروز از طریق زرتشت پیامبر ب ایران منتقل شده