2777
2789
خب شما تفسیر درست رو بلدی بفرما

شماها با این تفسیرهای من درآوردی آبروی بقیه رو هم بردین

آیین مذهبی که نیست ایه داشته باشه آیین بومی فرهنگیه

مثل نوروز که اتفاقا روایات زیادی برای گرامیداشت هست 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربط این آیه به یلدا🤔🤔🤔🤔🤔🤔

گفتم ک تو ایین اتش پرستان شب یلدا ب معنای تولد خدای نور هس واس همین جشن میگیرن ک خدای نور بر خدای تاریکی غلبه میکنه و تو این ایه اومده ک خدا تاریکی و نور رو افریده یعنی خدا فقط یکی هست و همتا نداره همین با کسی دعوا و بحث نداشتم

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

گفتی شب یلدا انجام ندیم دیگهچی گفتی

گفتم ک تو ایین اتش پرستان شب یلدا ب معنای تولد خدای نور هس واس همین جشن میگیرن ک خدای نور بر خدای تاریکی غلبه میکنه و تو این ایه اومده ک خدا تاریکی و نور رو افریده یعنی خدا فقط یکی هست و همتا نداره همین با کسی دعوا و بحث نداشتم

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

طرف تاپیک زد شما مسلمان نیستین اگه آیین یلدا رو به جا بیارین

اگر قفل نکنه که تیکه بزرگش گوششه مجبوره فرار کنه، به موقعش همه شون فرار میکنن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

وای فقط اون دختره که خودش متاهله  با پسر عموش که متاهله مخفیانه رابطه داره خیلی هم ادعای روشنفکری میکنه بعد تا نامزدش یه کاری میکنه ایشون میگه وای ناراحتم و فلان چرا نی نی سایت اینارو نمیبینه؟ مریضه هر روز تاپیک میزنه یه ملت عصبی میشن بعد تا گندش در میاد قفل میکنه

گفتم ک تو ایین اتش پرستان شب یلدا ب معنای تولد خدای نور هس واس همین جشن میگیرن ک خدای نور بر خدای تا ...

💩💩💩

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

وای فقط اون دختره که خودش متاهله با پسر عموش که متاهله مخفیانه رابطه داره خیلی هم ادعای روشنفکری می ...

کدوم؟! منم یک نفر مشکوک دیدم میگفت دخدر خالمه ولی خودش بود

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
گفتم ک تو ایین اتش پرستان شب یلدا ب معنای تولد خدای نور هس واس همین جشن میگیرن ک خدای نور بر خدای تا ...

کسی که اتش پرست نیست شمااومدی همچین متنیوگذاشتی گلم خودپیامبرم به آداب ورسوم بقیه مردم احترام میذاشت  جشن یلدایکی ازجشنهای بزرگ زرتشتیان ومامردم ایران  هست حتمامیدونی زرتشتیان یکتاپرست بودن نه آتش پرست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید