2777
2789
عنوان

تفاله گیر چایی

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 25 پست

من از اینا خریدم که میزارن تو لوله قوری 

فکر کنم بهشون میگن تفاله گیر چتری

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صافی پارچه ای که تو قوری بره و قابل شستشو و تمیز کردن باشه ندیدم.من چای خور نیستم ولی مادرهمسرم که ه ...

سلام عزیزم منم فکر کنم از پارساله چایی خور شدم میلم به اب کمه میگم لااقل چایی بخورم کلیه ام کم اب نشه

از اینا خیلی خوبن خیلی حالا این عکسی ک تو گوگل بود روش نوشته۵۰ تاییولی من ک میخرم ۶۰تایی

ء از اینام مامانم استفاده کرده ابجیم گفت طعمش بد شده 

عزیزم شما از این دستمال ها دارین؟؟

به درد کابینت پاک کردن میخوره؟؟؟

ء از اینام مامانم استفاده کرده ابجیم گفت طعمش بد شده عزیزم شما از این دستمال ها دارین؟؟به درد کابینت ...

چی بگم والا من که هیچ تغییری تو طمعش ندیدم

نه والا من از اینا نخریدم تاحالا

ولی من برای ماه ها خودم نبودم و هیچکس متوجه نشد❤️‍🩹🙂

من از اینا خریدم که میزارن تو لوله قوری فکر کنم بهشون میگن تفاله گیر چتری

این عکسو الان گرفتم ببین مامانم رفت بیرون گفتم با این توری دم کنم ببیننم چه ججوری میشه چایی خشک پایین پارچه اس