2777
2789
عنوان

جاریم چرا اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 36 پست
چقد رو مخه جاری منم همینه مانتو کوتاه بخرم میخره. بلند بخرم میخره. شلوار دمپا بخرم میخره. مام فیت بخ ...

حتمن اونم دنبال مد و لباسا و تیپ جدیده ممکنه یه منطقه باشید یا یه شهر يه محل خرید کنید .... !!!

ولش کن ما هم دوتا همسایه داریم هرکاری مامانم میکنه میکنن استوری واس پدرش میذاره اسکیرین میگیرن میذار ...

سلام عزیزم میشه بگی مامانتون ک ایمپلنت کردن بعدش اذیت بودن یانه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتمن اونم دنبال مد و لباسا و تیپ جدیده ممکنه یه منطقه باشید یا یه شهر يه محل خرید کنید .... !!!

😂😂نمیدونم اخه چرا دقیقا همرنگ من میخره. البته شاید مده

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
دقیقا بره مدل شو بگیره یا همون موقع که من بگیرم ببینه فرداش بره بازار اتفاقیه؟ اقا این ارایشگاه منو ...

خوب رنگ کنه حتمن اهلشه یه کار خیلی خاص بگو خیلی خاص اونو اگه انجام بده یعنی داره یه کپی ضایع میزنه که قابل ترحمه