2777
2789
عنوان

کد سوابق تحصیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 22 پست

برای مشاهده سوابق تحصیلی ، همه چه اونایی که پشت کنکورین چه اونایی که کنکور ندادن ، بعد از ثبت نام یه علامت مداد میاد رو صفحه نوشته مشاهده سوابق تحصیلی ، وارد اون میشی ۷۰ تومن واریز میکنی و تایید میزنی 

اگه پشت کنکوریا تایید نکنن نمرات پارسالشون سیو نمیشه 💔

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

براچی میخوای؟من که ثبت نام کردم که لازمم نشد مگه پشت کنکوری نیستی؟پنلت سیوه که

نه سیو نیست پشت کنکوریا حتما باید تایید کنن سوابق رو

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم مطمئنی باید تایید کنیم ؟

یه کانال مشاوره گفته بود

مگه نمیخوای نمرات دوازدهم پارسالت سیو بمونه ؟ حالا تا وقتی که بخوای ترمیم کنی .. بازم از چند نفر بپرس یوقت مشکلی پیش نیاد 

یه کانال مشاوره گفته بودمگه نمیخوای نمرات دوازدهم پارسالت سیو بمونه ؟ حالا تا وقتی که بخوای ترمیم کن ...

مرسیی

من یازدهمم نهایی نبوده

اوناروهم باید تایید کنم؟

نه سیو نیست پشت کنکوریا حتما باید تایید کنن سوابق رو

سلام عزیزم صبحت بخیر❤️

آره اون موقع خبر قطعی ازش نذاشته بودن پیج مشاوره ای که داشتم اینجوری گفته بود بعد متوجه که شدم تو همین تاپیک نوشتم😊🙏

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕