2777
2789

چه عواملی باعث شده  که از هدفتون دور شید چطوری تونستید شناسایی کنید عوامل معاند چیا بودن ‌ یه سوال دیگه چه کتاب های زندگیتون تغییر داد آیا واقعا  کتاب های روانشناسی میتونه سطح لول ما رو بالا ببره چون بعضی ها معتقد نیستن اسم بهترین کتاب بگید

اثر مرکب خیلی خفنه اما رو من اثر نداشت انگار خیلی نا امیدم چنتا دیگه ام هست خواستی میگم 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عوامل معاند 😂😂 زیادی جدی شد 

بله مطالعه حتی اگه روانشناسی هم باشه لول بالا میبره 

البته شرطش اینه یه تفکری پشتش باشه، من خودم مطالعه در همه زمینه ای هست ولی دوستانی دارم که فقط و فقط روانشناسی میخونن و انرژی بسیار مثبتی پیدا کردن 

کسی که مطالعه زیاد داره دارای یه شخصیت منحصر به فرد میشه 

نمی‌دونم شایدم افسردم اما می‌دونم یچیزیم هست چون من این نبودم بعد یه اتفاق انگار اون من سابق هیچوقت نیومد

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
همه ما در برهه های زمانی حساس اینجوری میشیم

تقریبا پنج ساله که دیگه ذوقی تو من نیست با این کتاب و موارد مشابه روی شخص دیگه تغییر دیدم اما خودم دلم میخواد پاشم اما نمیتونم 

عالیه خودتون بهتر شدید

چون نمیخواستم در مورد خودم بگم از دوستام مایه گذاشتم 😂😂 

معلومه که بهتر شدم، کتاب باعث میشه آنقدر موقعیت های مختلفی تجربه بکنی، شخصیت های مختلفی تجربه بکنی که وقتی تموم میشه حالا تویی و اون نقطه ای از ذهن و روحت که اون کتاب کمکت کرده کشفش کنی و حالا که فهمیدی داریش دیگه میدونی باید باهاش چیکار کنی 

همه ما در برهه های زمانی حساس اینجوری میشیم

کتاب ها خلق شخصیت قدرتمند ،معجزه های زندگی،شکرگذاری،انجام غیر ممکن،رهبر خودآگاه،همون اثر مرکب ،بخواهید تا داده شود،اول عاشق خودت باش و...