2777
2789

متاهلم.یه گردنبند از دوره مجردیم دارم که هشت و خورده ای گرمه و اون زمان با پس اندازام خریدمش.الان حدود چهل تومن میشه.این گردنبندو اصلا شوهرم از وجودش خبر نداره.هیچوقت درموردش بهش نگفتم و گذاشتم خونه بابام بمونه که اگه یه وقت پول لازم داشتم بفروشم.الان خداروشکر معلم شدم شوهرم هم وضعش خوبه میدونم دیگه پول اون گردنبند لازمم نمیشه

از طرفی پدر مادرم بالای شصت سالن و زندگی خیلی معمولی و ساده ای دارن و همیشه با قناعت و صرفه جویی ماهو به آخر میرسونن.دلم براشون میسوزه که هیچی از زندگیشون نفهمیدن و پیر شدن.دلم میخواد گردنبندو بفروشم مامان بابام که تو عمرشون خارج نرفتنو ارمنستانی تفلیسی ایروانی جایی در حد همون چهل پنجاه تومن بفرستم حداقل دلم راضی باشه که یه سه چهار روز زندگی کردن.اینکارو بکنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سفرای زیارتی دوست ندارن مثلا کربلا 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

دست گلت درد نکنه مهررربون

حالا به غیر از سفر، وسایل خونه هم اگه لازم داشته باشن خوبه واسشون بگیری.... 

مثلا مایکروفر، بخارپز و.... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
گردنبند خودته هرکاری دوست داری بکن ، ولی خودشون هم دوست دارن برن سفر خارجی؟

آره همیشه میگن ما که هیچی از زندگیمون نفهمیدیم

چند وقت قبل بابام دستش تنگ بود بهش گفتم انقد پول دارم کسی خبر نداره قبول نکرد.ولی سفرو بلیط براشون بگیرم قبول میکنه