یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو همین نی نی سایت گفتن شب گریه کردنی بهش شیر نده عوصش بچرخونید تا خوابش ببره منم انجام دادم دو سه بار اولش خوابید ولی بعدیارو هرکاری کردم نخوابید منم شیر دادم بهش
دیشب ساعت 2 و نیم سینه رو بهدهن گرفت ساعت 6 صبح داد زدم سرش تا ول کرد
بچه من بیشتر از اینکه شیر بخوره عادت داره سینه رو توی دهنش داشته باشه
خستم کرده دیگه نمیتونم به پهلو بخوابم تمام تنم درد میکنه
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
همشون وحشی میشن تا جایی شد با راه بردن اوکی کن بیشتر بده شوهرت راه ببره بوی تورونفهمه.
دیگه اگه دیدی به هیچصراطی مستقیم نیست بده بهش. اگه غرق خوابم بود دوست داشتی بدی بده بهش چند باری که رو دلت نمونه
میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.