2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322865 بازدید | 31242 پست
سلام
به به به پرستووووووووووووووووو براووووووووووووو خیلی خیلی قشنگ شده ممنون از اینکه اینهمه وقت گذاشتی عالی شده ایمیلتو بده منم عکس بارانوو بزارم.

امروز روز چهارم هستش که بارانو از شیر گرفتم. دخترم واقعا خانمی کرد و خیلی همکاری کرد به جز شبا در طول روز خیلی سراغ شی رو نمیگرفت. بعضی وقتا که میاد میچسبه به سینم میگه مامان می می بده و میره:) الهی دورش بگردم دلم تنگ شده برا شیر دادن بهش.

آخه ما آدما هر کاریمون کننا یه چی دیگه میگیم:))) هی میگفتم زودتر از شیر بگیرمش راحت شم چون واقعا خستم کرده بود البته ناگفته نمونه ها هم غذا خوردنش بهتر شده هم خوابش.

دوستای گلم همه خوب و خوش هستین ایکاش میشد هفته ای یه بار همدیگه رو میدیدم و درد و دل میکردیم حضوری اینجا نوشتن برای من تنبل یه کم شخته اما دل وامونده هم همش بهونتونو میگیره:))

دوستون دارم یه عالمه
قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمی جونم کلافه ام واسه حرف زدن مبارک باشه

بچه ها سلام . خسته شدم با این سایت ممنون از لطفتون این کارتها با خوشگل های شما خوشگله

yasaman1384@hotmail.com

تا همه عکسها تموم نشه عکس آرادو نمیزارم . شوهرم دیده میگه بچم! کو . خاله مهربون :)
به به !!! آدم سر حال میشه اینو می بینه پرستو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دستت طلا ! (چشمک)

سلام به همگی ...

خوبین ؟؟‌

شگفتا !!! شگفتا !!! (حق چاپ ! محفوظه ! پرستو!) .........
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
بابا همه مون کلافه شدیم از دست سایت که !!!!!!!!!!!!!! چی کار کنیم یعنی ؟ بریم مامی سایت ؟؟‌همه مون !!؟؟‌(چشمک)
پرستو عکس بچه رو بذار ..... بابا تو چه عذاب وجدانی شدی !؟؟ راستی چرا هی جای اینا تغییر می کنه ؟؟؟‌(چشمک)‌!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ضحی و سارایی و عاطفه و رزا و .... کجایین ؟ اعصاب ندارین شمام ؟؟؟‌ ای بابا !
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
سلام سلام..

خوبین؟!! خوشین؟!!!
مریضها بهترین؟!!!

پرستوو جون...دستت درد نکنه...خییییییلی خوشگل شده، وای عالییییی بود...ممنون که وقت گذاشتی خاله مهربون هنرمند!!!

میگم ضحی جون..من یه چی‌ بگم دعوام نمیکنی‌؟!! اگه اجازه بدی من درست کردن شکوفه‌ها رو قبول کنم..آخه من که می‌خوام برم مقوّا بگیرم و چیز‌های دیگه..چه فرقی‌ میکنه 10تا یا 20تا.. تو خیلی کار داری ..هم مسافری هم مسافر داری..تا حالا هم کلی‌ زحمت کشیدی، همون طرح رو برام بفرست..عکسها رو هم اگه پرستو همه رو جمع کرده( آره پرستو جون؟!! همه عکسها رو یه جا داری یا خودم جمعشون کنم؟!!) از اون، اگر نه از بچه‌ها میگیرم و چاپ می‌کنم....باشه؟!!! من وقتم آزاده...اصلا هم تعارف نمیکنم...باز هم هر جور که خودت بگی‌!!! من در خدمتم...

بقیه خوبین؟!!!

پس چرا نمیاین؟!!!!!:((((((((((((((((((

راستی‌ سمیه جون..مبارک باشه از شیر گرفتن باران گلی‌...خسته نباشی...*)))))))

اره ، راست میگی‌..من هم خیلی‌ وقت‌ها دلم برای لحظات شیر دادن تنگ می‌شه..ولی‌ دیگه چه می‌شه کرد، این مرحله رو هم باید پشت سر بگذارند..ولی‌ یه کم بگذره از احساس یه دفعه بزرگ و مستقل شدنشون کیف میکنی‌...شب‌ها هم که خوب بخوابی دیگه جدّا? کیف داره!! فکر کن یه شب خواب راحت پس از 2سال!!!!
از دست سایت خسته شدم...مگه پست می اد.....
پرستو جون مرسی خیلی خوشگل شدن فقط چرا نمی شه سیو کرد ؟؟؟؟؟/ اسم بچه ها هم اگه کنارشون کوچولو نوشته بشه خوب نمی شه ؟؟نمی دونم استاد نظر بده .......
سمی جون تبریک به خاطر شیر گرفتن ...جمع شیر گرفتن ها داره زیاد می شه ..
نگار عزیزم امیدوارم مادر همسری زود خوب بشه و شما هم دوباره ارامش برگرده بهتون......
دیگه رونیکا جانم ...بوس برای عکسهای خوشگلت..
نغمه دندونهای کوروش مبارککککک
اون عکسه هم واقعا چیز بامزه ای بود ما هم همین ترکیب رو داریم
ببینم می اد یه چیزی درباره شیر گرفتن بگم
الان 11 روزه شایان رو از شیر گرفتم اول اینکه غذاش بهتر شده دوم اینکه شبها خیلی خیلی راحت تر می خوابه راستش در مورد شیر گرفتن مرحله اول اراده خود مادر ه ..من چند بار سعی کردم ولی چون تردید داشتم به نتیجه نمی رسیدم دفعه اخر اراده کردم و دیگه کوتاه نیومدم ... دوم اینکه باید یه راهی برای خوابوندنشون بجر با شیر خوابیدن پیدا کنید و کم کم بهشون این عادت رو بدید چون این سخت ترین مرحله است و یه دفعه ای سخته و بچه باهاش کنار نمی اد ..یا روی پا یا روی بغل یا قصه ..شایان اول روی پا عادتش دادمن بعد راه بردن الان کنارم دراز می کشه و باز ی می کنه بعد می خوابه ..
مرحله سوم کمک همسره که واقعا همسرم کمک کرد و چند روز اول وظیفه خوابوندنش رو به عهده گرفت و من می رفتم یه اتاق دیگه و خودم رو نشون نمی دادم بهونه می گرفت و می خوابید
ولی واقعا واقعا فکر از شیر گرفتن از عملش خیلی سخت تره و اون جور که می ترسیدم نبود ...
سلامممممم خاک توی سر سایت واقعن! نمیشه پیشنهاد بدیم ببرن روی همون سرور زپرتی قبلی؟ بهتر بود به خدا!

سمی مبارکه مبارکه:) آفرین به باران خانوم خانوما:)

مانلی ماچ ماچ:)

یاقوت بهتر شدی کمی؟
سمی مبارکه !!!!!!!!!!!!!! پس از شیر گرفتیش بالاخره ؟! خیلی خوب شد براتون . مبارکه ... چطورین ؟ کم پیدایی ؟

نغمه ......... دندونای کوروش مبارکه و اینکه اون روز سخت رو پشت سر گذاشتی هم ... خدا رو شکر ... ایشالا تا روز زایمان عروست ! دیگه نرید بیمارستان و این جاها ...

ناهیـــــــــــــــــــــــــــــــــــد .............. جات خالیه
زری مامان .......... از خیلی چیزا عقب موندیا ... بیشتر بیا
تربچـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه .................. دیگه درست که تموم شد (مبارکه) بهونه نداری یه سر بزن !

تینـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا خوبی ؟ بهتری ؟ ماهان چطوره ؟
درسا امروز بعدازظهر اگه مهنا همکاری کنه ! بهت می زنگم !!! ....
ضحی ....................... سارایی .......................... عاطفه (خیلی وقته نیستی ! شمال یه روز دو روز ... چه خبره بابا ؟؟) چشمک
شیوا جاتون خالیه و صد البته جای ما پیش شما ..... خالی تر !!‌
سمیه .. خوبین ؟
مریم کیارش چطوری ؟
رزا .................... شیرین ............. الناز ................... بیاین ... سایت درست شد !!!!!
مانلی جونم نه که گفتی کمرنگه پررنگ کردم و دیدم انیسا پشتش به بقیه هست اوردمش روبه حضار :دی
بووووووووووووس واسه این که دیدم و جلا دادی

سمیه جونم ممنون سیو نمیشه نمیدونم چرا ؟؟؟!
مهندس ها ی تاپیک بیان درستش میکنم . این سایز آ4 هست . این جوری زدم که اگه کسی خواست داشته باشش بهتر بشه برای چاپ
در مورد اسم ببخشیذ ببخشید بخخشیذ دوست گلم فکر نمیکنم خیلی جالب بشه
بازم شماها بگین باشه رو چشمام میزارم
یاقوت جونم ممنون خوبی بهتری
سانی .................... منم ماچ ماچ !!!
آنیسا چطوره ؟ مشغوله چه امریه ؟‌الان !؟ ببوسش پشمکو ....

2810