2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322866 بازدید | 31242 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام....

صبحتون بخیر...

دیگه کم کم دارم نا امید میشم...
میگم با این اوضاع اگر یه روزی در این سایت تخته شد، ما چه گلی به سر کنیم؟!!! هان؟!!‌

شادی جون، رسیدنتون بخیر، زیارت قبول..خوش به سعادتتون واقعا... رونیکا خانوم، حاج خانوم کوچک...زیارتت قبول... چه عکس‌های خوشگلی‌ بود..من که کیف کردم...

نگار جونم، خسته نباشی‌ جدّأ..باز هم خدا رو شکر که به خیر گذشته.. میدونم تو شرایط سختی هستی‌..خیلی‌ سخته که آدم احساس کنه تلاشش و محبتش رو قدر نمی‌دونند، ولی‌ تو که به خاطر تشکر دیگران این کار‌ها رو نمیکنی‌؟!! اون کسی‌ که باید جوابت رو بده، به موقعش میده...به خدا توکل کن..و یادت باشه آدم‌ها تو شرایط سخت و بحرانی ممکنه خیلی‌ عقلانی رفتار نکنند و همیشه منظور بدی ندارند..فقط نگرانی باعث میشه نتونند خوب فکر کنند و خوب حرف بزنند.. سعی‌ کن زیاد بهشون فکر نکنی‌، هر چی‌ بیشتر بهش فکر کنی‌ مشکل بزرگ تر می‌شه...ببوس ایلیای خوشگل رو...

ای بابا، سارایی باز هم مریضی؟!! زود خوب شید دیگه..والله..دلمون پکید!!! خوشحالم که مادر همسری هم بهتره...

من هم خوبم خدا رو شکر..فعلا خبر جدیدی نیست...همون قبلی‌ ها!!!
داریم جور می‌کنیم اگه خدا بخواد عید بریم کربلا...یاد تو بودم همش..مامانتون راضی‌ نشد؟!!!

ضحی..بهترین؟!!! شما هم ایضاً..چقدر مریض میشین والله؟؟!!!
وای چه ناراحت شدم براتون..منو بگو فکر می‌کردم اینجا نمیای خوشی‌ با داداشی به ددر و مهمون و اینا... زود زود خوب خوب بشین و بیای‌ بگی‌ که سینا باز چه خوش خوراک شده...مواظب خودتون باش...

نغمه جون..خوشحالم که بهتری...

مااااااانلی نیستی‌ ها...گفتم که گفته باشم...نگران شدیم ها!!!!

درسا جون..عکس مانلی خیلی‌ خوشگله..مبارک باشه!!!

پرستوووووووو؟!!!!

....................سانی‌ تعطیلات خوش بگذره!!...................

((((((خدایا خودت شر این امراض رو هر چه زودتر از سر این جمع برطرف بگردان...آمین..واللله!!!)))))
سلام به همگی .................
آخیش ! درست شد ؟؟؟
خوبین همه ؟
به به حاج خانوم کوچولو .............. ایشالا بارها قسمتتون بشه .... شادی خوبین ؟
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
k8dulpff3djitap4lgjs.jpg

خب... این عکس قاب شکوفه هاست. البته فقط طرحش رو روی کاغذ آ4 پرینت گرفتم و سریع السیر با ماژیک رنگ کردم. ؛)
باید یه الگویی واسه شکوفه پیدا میکردم که گردالوی(:دی) وسطش اونقدر بزرگ باشه که صورت بچه ها خوب توش جا بشه... واسه همین از بین کل چیزایی که پیدا کردم، به نظرم این دوتا بهتر بود. به اضافه اینکه طرح ساده ای دارن و آسونن دیگه...
مسلمن وقتی رو مقوای رنگی پیاده بشن جلوه بهتری دارن.
بازم اگر الگویی با این مشخصات (یعنی ساده و با گردالوی بزرگ :دی) پیدا کردین/کردم اینجا بذارین/میذارم. :)
آهان...اینم که نصفه یکیش آبیه، نصفیش صورتی واسه اینه که هر دو مدلش رو ببینیم. :))
مرسی یاقوت جون و سارایی جون

عکس تولد یک سالگیشه. پرستو باعث خیر شد من بعد از یک سال اینارو اسکن کردم.

خدا خیرت بده ننه آراد......

ضحی مواظب سینا باش

سارایی تو هم مواظب پسرا باش .یه ویروس جدید اومده اکثر بچه ها گرفتن.

مانلی خوبی ؟ فردا جلسه آخر کلاس این دورشونه. البته برای هفته بعدش دوباره دارن ثبت نام میکنن.
گفتم در جریان باشی مادر.

سانی خوبی؟

بقیه همه خوبند؟
باد ورق های شعرم را با خود برد...

فردا تمام شهر عاشقت میشوند
یه آمین بلند واسه دعای یاقوت جونم. :)

درسا واسه عکس فرستادن بهتون میگم... اما آره... باید عکس چهره بچه ها رو داشته باشیم دیگه... فقط باید تقسیم کنیم که نصف عکسا برسه دست من، نصفش دست یاقوت. :)
میشه، پرستو که حالا عکس همه رو داره، زحمتش رو بکشه... خودش نصف کنه عکسا رو، نصفیش رو واسه من بفرسته، نصفیش رو واسه یاقوت جون. :)
بقیه هم که نرسیدن عکسشون رو واسه پرستو بفرستن، واسه من یا یاقوت ایمیل کنن.

بعد در مورد دوتا مدلی که گذاشتم هم نظر بدین... من اول الگوی پایینی تو فکرم بود... بعد دیدم بالایی هم که مدل قاب هست بد نیست. اون شکوفه کنار قاب هم میشه که بشه پایه بقیه تزییناتمون.
بازم بیاین بگین که چی فکر میکنید...
من الان همه عکسا رو دیدم !!! وای آناهیتا جان رو ببین چقدر بزرگ شده ... خانوووووووم . خدا حفظش کنه ....
مانلی عزیزم .. ریزه میزه .... ماهان تینا .. آقای کوچک .... فاطمه کدبانو ............. همه تون در پناه خدا باشین .... الهی آمین
نمیاین ؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
ضحی ... ممنون ... هر دوشون خوشگلن . پایینیه ! قشنگتره ! یعنی می دونی ؟ "شکوفه" تره !!! نه ؟ بهتری ؟؟ سینا چطوره ؟ داداشی ت رفت ؟؟؟

درسا خیلی ممنون . عکسای مانلی خیلی خوشگلن .... ممنون که گذاشتی .... راستی بدیه این کلاسا فقط و فقط ساعتشه برای مهنا و البته من ! چون دقیقا مهنا ساعت 4 خوابش میاد و می خوابه و ................. حالا فردا اگه شد زوددتر بخوابه و ... بهت خبر می دم و میایم .. وگرنه که تا خونه ما دیدی که ؟ 5 دقیقه هم نیست !
مرسی مانلی جونم .
پس فعلن یه رای به نفع پایینی. :)

بد نیستم. صدام استریو ه هنوز. سینا هم خوبه خدا رو شکر. :)
برادر گرامی 10 اسفند برمیگرده... فردای روزی که ایشالا ما میریم.

پرستو اینا رو آوا نوشته؟! :دی
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممممممم :((((((((((((((((((
هلاک شدم من ... جلوی چشمام داره پست میاد من نمیتونم کاری کنم ...........
بعدشم عکس کارتم کو؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی ؟؟؟؟؟
خدایا مدیریت عوض شده
همه جا باید به مردها نشون بدن بعضی خانوم ها که به درد مدیریت نمیخورن خانــــــــــــــــــــــــــــوم مدیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدی نیومد پوففففففف به
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممممممممممم :((((((((((((((((((
یعنی چی ؟؟؟؟؟
خدایا مدیریت عوض شده
همه جا باید به مردها نشون بدن بعضی خانوم ها که به درد مدیریت نمیخورن خانــــــــــــــــــــــــــــوم مدیر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدی نیومد پوففففففف به
یعنی چی ؟؟؟؟؟
خدایا مدیریت عوض شده

دیدی نیومد پوففففففف به
2810