2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322866 بازدید | 31242 پست
عالیه ............. خیلی ... این جمله ات منو می کشه .. هربار می خونم چشمام بارونی میشه ... به به ...

اینو صد بار ارسال کردم !!!!!!!!!!!!!!! تا آخرش شد ! (شایدم نشه ! )
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
واقعا ؟؟؟؟؟ من متوجه نشدم ؟؟؟؟ به نظرت اینجوریه ؟؟؟؟ البته این سایزش خیلی کوچیکه تو سایز اصلی واضح تره .
خوب شده ؟

ببخشین دیگه برا دل خودم بود .... من که هنر ندارم . البته به عکساشون هم مربوط بود

پیتزا پختم با آرد برنج عققققققققققققق بود ها حیف اون همه مواد :(

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی ؟؟ چرابا آرد برنج ؟؟ دختر یه کوچولو آرد از نونوایی می خریدی خووووووووو !!! از دست تو !

خیلی هم خوبه .. عالی ... هنر تو حرف نداره .............. عزیزم

منم کلافه شدم !!‌ شگفتا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! صد بار ارسال و زدم هی پرت میشم بیرون .. بریم بهتره !؟ نه ؟
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
مانلی دیوونه شدم باور میکنی سرم درد گرفتهه
واقعا بریم بهتره ...:(

ممنون عزیزم تو به من لطف داری

2 تا نایلون آرد داشتم ولی نمیدونستم آرد چیه هر چی هم بو کردم نفهمیدم
ار آخر یکی رو استفاده کردم . موقع خوردن فهمیدیم :آرد برنج بوده ... مزه خر کهنسال میداد ..... ولی خیلی نازک و خوب بود ظاهرش
سلام

خوبید ؟ ایشالا همه خوب خوب باشید . سرما خوردگیها رفته باشه پی کارشون . مامانهای همسری هم خوب خوب شده باشند . همسرها از ماموریت اومده باشند . بچه ها خوش غذا شده باشند

یاسمن عـــــــــــــــالیه . مرسی . چه حس خوبی داره همه بچه ها رو توی یک کارت می بینیم . شکوفه هامون توی شکوفه هستند :))))) با اون جمله خوشـــــــــگل . مرسی مرسی . بوس برای خودت و آراد خوشگل.

شادی زیارت قبول . مرسی از بابت دعا. عکسهای حاج خانوم رونیکا هم عـــــــــــــــالی بود .

راستش خیلی وقت ندارم . احتمالا پادمیرا بیدار می شه یه کم دیگه . فقط اومدم بگم فعلا زنده ایم . این دو سه روزه هم داســـــــــــــــــتانی داشتیم ها . حالا اگه شد بعد میگم .

همین الان بیدار شد. بای بوس .
سلام

من اومدم
اول از همه پررررررررررستو دست گلت درد نکنه. خیلی خوشگل بودن و روحیه گرفتم...بوووووس برای خودت و آراد گل گلی...

سارایی جون چرا با همون تلفن میتونستم پرداخت کنم ولی خوب گفتم برم بیرون و هوایی تازه کنیم هرچندکه هوا آفتابی بود ولی به شدت سوززززززززز داشت...

ضحی جون ایشالا که بهتر شدین...

بعدشم پررررستو این عکس ها دقیقا عکس شب های ماست. با این تفاوت که کوروش از سر و کول من شب میره بالا نه پدر محترمش ...

سارایی ایشالا بچه ها هم زودی خوب بشن...
بعدشم اینکه من همچنان درگیرم با کوروش چون میدونه بدجوری به دندوناش حساس شدم هرچیزی و به دندون میگیره و گاز میزنه اونم جلوی چشمای من تازه اخم هم میکنه که یعنی حرفی بهش نزنم!!!!!!
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
سلاملکم خوبین؟! در اولین روز از آخرین ماه شلوغ پلوغ سال براتون آرزوهای رنگی رنگی دارم:)
بعد از صدسال انگار آدم حرفش نمیاد یه جورایی!

آناهیتا، فاطمه، ماهان، آراد، اون یکی آراد، مانلی، کوروش، رونیکا عکسهاتون معرکه بودن. وایییییی هنوزم از دیدنشون کیفورم. خیلی ماه بودین. بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس بوس...

پرستو چه کردی! خیلی خوشمله که. دستت درد نکنه جیگر. بوووووووووووس
وای پرستو چطور بو کردی و نفهمیدی بوی برنج رو؟! خیلی غالبه که! حیف:(( حالا چرا انقدر بد شده بود؟ ادم تصور نمیکنه پیتزا با آرد برنج بد بشه، مزه پلو خورش نمیداد؟! هههههه

الناز خوبین شما؟ چه خبر بوده مگه؟

سارایی امیدوارم همه تون از مادرشوی گرفته تااااااااا امیر کوچولو خوب خوب خوب شده باشین.

ضحی برای شما هم همین آرزو رو دارم:) منو بگو فکر میکردم الان جمع خانوادگیتون نیمه جمعه و دارین حسابی کیف میکنین که! اصلن این بچه ها همیشه آماده گند زدن به برنامه های مهیج و رویایی هستن! حالا بهترین؟

نگار جون برای خانواده شما هم همین آرزو رو دارم. خدا کنه تا به حال خوب شده باشن و برگشته باشن به شهر و دیار خودتون...تو اون کاری که فکر میکنی درسته و با اعتقادات و فرهنگ و تربیت خودت همخونی داره انجام بده، دیگه به عکس العمل های اونها زیاد توجه نکن. هرچند که میدونم در عمل سخته و آدم وقتی کار خوبی میکنه دلش میخواد طرفش درک کنه و بفهمه و خستگی توی تنش نمونه اما خوب همیشه همه که مثل آدم فکر نمیکنن و رفتار نمیکنن. باید تحمل کرد و ساخت دیگه.

سمیه 456! ههههههه شیر نمیدی خوبه؟ حسابی افتادی به بخور بخور؟ نخور بچه نخور، چاق میشیا! عید نزدیکه نخور لباسات تنت نمیشه ها:)))

ناهید رفتی خونه جدید؟ :(((((( کی اینترنت دار میشی؟

نغمه خدا رو شکر که از کار دکتره راضی بودین. خیلی دلم سوخت وقتی خوندم که عملیات چطور بوده و چقدر اذیت شدین. وای توروخدا یه کاری کن کوروش از صرافت گاز گرفتن بیفته خوب! چرا گذاشتی بفمه که حساسی رو این قضیه؟؟
سلام پرستو جونم. وای چقدر دیدن این همه فرشته ناز کنار هم خوبه، ممنون دستت درد نکنه.

دوستای خوبم حالتون چطوره؟؟؟ امروز دیگه بیاین دلم واستون تنگ شده.

مانلی و سارایی عزیز ممنون از لطفتون به آناهیتا.

سارایی امیر چطوره؟ بهتر شده؟

ضحی جان شماها چطورید؟ روبراه شدید؟
2810