2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322890 بازدید | 31242 پست
عزیزم شیوا خوشحالم که با این بست بدرقه ات میکنم(بدرقتون).....
یادت نره اینجا ماییم و هززززززززززار آرزو و خواهش از خدا بخواه که1. بهترین رو برامون رقم بزنه 2. بهمون درک این رو بده که هرچی برامون میخواد برامون بهترینه .... که اینقدر حرص نزنیم واسه همه چی(خودم رو میگم)..... برا سلامتیمون دعا کن عزیزم

امیدوارم اعمالت رو به بهترین نحو انجام بدی و بهت خوش بگذره و آسون بگذره ....مهسا رو ببوس
خیر بیش
تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
راستی سلام

مانلی جون اون تاریخ روز ولنتاین بود که با تفریق نتیجه اش صفر میشد که در نتیجه : no valentine!!!!
14-02-12=0
(2012سال)
تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااااااااااااااای شیوای عزیزم منم مثل پرستو بغضم گرفت. ایشالا به سلامتی بری و برگردی. ایشالا یهتون خوش بگذره و اینکه ما به جز خوبی از تو هیچ چیز دیگه ندیدیم. دعا یاد تره. دعا برای اهل شدن خانواده های همسر(چشمک)
بووووووووووووووووووووووووس یه عالمه برای خودت مهسای عزیزم.

سلام یادم رفت خوبید؟
با کوروشی رفتم بیرون راش سه تا اسباب بازی گرفتم. یه کوچولو باهاشون بازی کرد شیر خورد و خوابید...

حالا همیشه ناهار میخورد امروز یه نصفه ناگت خورده!!!!!! خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
نغمه خوبی ؟ کوروش خوبه ؟ تحویل نمی گیری ؟ یه سوال ببخشید فضولی ..مامان اینا اومدن ایران یا برای مدتی اومده بودن ..یا الان رفتن ...ببخشید کنجکاوم...
5 شنبه همش به یاد کوروش بودم ..دیدم عمل کنسل شده ..امیدوارم اذیت نشه ...
قربونت برم عزیزم. خوبیم شکر خدا. شایان خوبه؟ ما کی باشیم دوستم.بووووووووس
مامان طفلی من به هوای ماها هی میاد و میره. بابام کمتر و خواهرم هم به خاطر درسش 6 ماهه که ندیدم.
این حرفا چیه بابا... مامانم رفته و همش هم با من دعوا میکنه که چرا وقتی من بودم دنبال کارهای دندون کوروش نرفتم...
چون میدونه وجود این چیزهارو ندارم و قاط میزنم دست تنها...
ااااااااااااااااااااااااااااااای بابا چرا همه رفتید.
پس منم برم پیش کوروش بخوام که احتمالا امشب باید با کوروش پخش مراسم جایزه گرمی و ببینیم!!!!!
دوباره سلام :)

مانلی، اون زینک پلاس ویتامین سی کلن چیز خوبیه. من پارسال یه دوره 2ماهه قرصش رو خوردم. کلی عااالی بود. :)

شیوا، یه وقت خدای نکرده فکر نکنی فیل.تر.ینگ مشکلش حل شده.... نه خواهر... شف طیبه وبلاگش رو از روی بلاگ اسپات برده روی دومین اختصاصی خودش و دات آی آر شده... بعله! :دی
سفرت به خیر دوستم... :*

دلم واسه صبحای شلوغ اینجا تنگه.... :)
سلام دوستای گلم..خوبین همه؟!!!

انشا‌الله که همین‌طوره...

میبخشید که تک تک اسم نمی‌برم، خیلی‌ خوندم و کلا قاط زدم!!!
ما هم خوبیم خدا رو شکر، یه ۲، ۳ روزی رفتیم اصفهان، پیش ( )!!! خوب بود، خوش گذشت..یه کم حال و هوام عوض شد، ولی‌ هنوز کلا خوب خوب نشده ام.. نمیدونم، این بار خیلی‌ ویارم شدیده...دلم برای یه روز بی‌ تهوع تنگ شده، یه روز بدون سنگینی‌ سر دلم، بدون بیحالی و بی‌ رمقی....یه غذای خوشمزه که مزه اش تو دهنم بمونه...یه روز بی‌ این احساس مزه بیمزگی در دهان!! وای که سلامتی‌ چه نعمتیه...انشا‌الله همه قدرش رو بدونیم..البته نه اینکه خدای نکرده ناشکری کنم..فقط یه درد دل بود!!

شیوا جونم...سفر به خیر..نمیدونم باز اینجا رو میخونی‌ یا نه..ولی‌ برات بهترین ها ر و از خدا می‌خوام..ما رو از دعا فراموش نکن...مواظب خودت و مهسای عزیزمون باش..التماس دعا...
امیدوارم بیای‌ اینجا، می‌خواستم یاد آوری کنم خیلی‌ مواظب سیم کارت ایرانیت باش که گم نشه، من یه روز..فقط یک روز گمش کردم، ۳۵۰ هزار تومن پیاده شدم!!!

پرستو جون خسته نباشی‌...خدا قوت!!!

ضحی جون، چشمات روشن...خوش باشی‌ دوستم...راستی‌ شکوفه‌ها چی‌ شد؟!!!

وای راستی‌ یه بوس گنده خوشمزه برای انیسای قرتی و آراد خوش تیپمون..چشم حسود بترکه ایشالله!!!

بقیه دوستای خوبم ...برای همتون آرزوی سلامتی‌ و خوشی‌ می‌کنم....

واه واه واه! یعنی سایت از این داغونتر هم میشه که باشه؟! من تقریبا جون کندم تا تونستم بیام. اونقدر خسته و هلاک و عصبانی ام الان که تقریبا به کل یادم رفته چی میخواستم بگم!

سلام به همه

یاقوت جون دیگه خودت که اوستایی، میگذره این روزها. خوبیش اینه که این حال بدی برای یه چیز خوبه و برای یه مشکل یا خدای نکرده مریضی نیست. کمی تحمل.

شیوا جون ایشالا به سلامت برین و برگردین و اونطوری که دلت میخواد بتونی استفاده کنی. مراقب خودتون باشین.

نغمه امروزه نه؟ خدا کنه دکتره زود بیاد و کارتون زود تموم بشه. طفلی کوروش...ما رو بیخبر نذار.

الناز نگفتی اون مشکله که میگفتی حل شد یا نه؟ ایشالا که حل شده.
پوووووووووووووووووووووووووووففففففففففففففففففف

اعصابم خیلی ریخته به هم .بهتره الان چیزی ننویسم .

کوروش نغمه رو الان از ریکاوری آوردن و حالش خوبه . بیشتر نپرسیدم . چون سرش گرمه بچشه . خدا رو شکرررررررررررررررررررر
سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام

بابا کشتنمون امروز اینا.........................................این چه سایتیه ! این چه اینترنتیه!!!!

پرستو جان امروز که بساط رو دیدی فردا برات عکس میزارم عزیزم.
سلام. خوبین. واقعا سایت مسخره شده. اه ه. دیوونم کرد از صبح. خدا رو شکر که کوروش خوبه. مرسی که خبر دادی پرستو جان.
میان آفتاب های همیشه زیبایی تو لنگری ست نگاه ات شکست ستمگری ست و چشمانت با من گفتند که فردا روز دیگریست...