2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322865 بازدید | 31242 پست
سلام پونه جون من الان هفته ی هفتم بارداری هستم. در مورد خواب گفتی منم همینجوریم تا لنگ ظهر می خوابم بعد از ظهر هم دوباره می خوابم باور کن به هیچ کارم نمی رسم به زور غذا درست میکنم فقط دوست دارم استراحت کنم امیدوارم زودتر این مشکلمون حل بشه. من چند روز پیش دکتر بودم گفت قلب جنینت میزنه اما به منم نشون نداد گفت 17 روز دیگه که هفته ی دهم میشه برو سونو صدای قلب کوچیکشو میشنوی هم هیجان زده ام هم نگران البته تو هم نگران نباش دو هفته دیگه برو حتما صدای قلبشو میشنوی به منم خبر بده. امیدوارم روزهای خوبی داشته باشی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوم حنای خوشگلم/سلام /اسمت رو دیدم الکی اومدم و دیدم خودتی /الهی من فدات شم/بارداریت مبارک باشه امیدوارم به سلامتی زایمان کنی و عکس برامون بزاری/چه کار خوبی کردی الان دوتاشون باهم بزرگ میشن/بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسس یه عالم برای پسمل گلت وخودت و نی نیست
سلام قاصدک جون خوبی ما دوتا اسم کاربریمون شبیه همه اگر امکان دارن یک چیزی به اسمت اضافه کن با هم اشتباه نشیم عزیزم ممنونم/بارداری خوبی داشته باشی
درد من حصار برکه نیست
درد من زیستن با ماهیانی ست که
فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!
خانوم حنا/32 سال/ بارداری دوم /تاریخ آخرین پریود:؟/تاریخ تقریبی زایمان: 19 فروردین

مروارید / 25 سال / بارداری اول / تاریخ آخرین پرید: 8 تیر / تاریخ تقریبی زایمان : 20 فروردین

قاصدک/25 ساله/بارداری اول/تاریخ آخرین پریودی؟/تاریخ تقریبی زایمان 29 فروردین

درسا/29ساله/بارداری اول /تاریخ آخرین پریود 10 تیر /تاریخ تقریبی زایمان 17 فروردین
باد ورق های شعرم را با خود برد...

فردا تمام شهر عاشقت میشوند
مروارید جون مرسی.

اینم از من:

خانوم حنا/32 سال/ بارداری دوم /تاریخ آخرین پریود:؟/تاریخ تقریبی زایمان: 19 فروردین

مروارید / 25 سال / بارداری اول / تاریخ آخرین پرید: 8 تیر / تاریخ تقریبی زایمان : 20 فروردین

درسا/29ساله/بارداری اول /تاریخ آخرین پریود 10 تیر /تاریخ تقریبی زایمان 17 فروردین

فائزه/25 ساله/بارداری اول /تاریخ آخرین پریود 21 تیر /تاریخ تقریبی زایمان28فروردین

راستی امروز یه مطلب جالب توی کتاب 9 ماه انتظار زیبا خوندم قابل توجه مامانای گلی که حسابی گلاب به روتون دارنو هیچی تو معده شون نمیمونه.
نوشته بود:
این حالت شایع با درجات مختلف در بیشتر خانم های باردار رخ میدهدو علت دقیق آن یکی از ناشناخته های بزرگ پزشکی است(بالا رفتن هورمون های HCG،استروژن و پروژسترون محمتملترین علل هستند)
بی میلی به غذا ،تغییر حس بویایی ،تهوع و استفراغ که در حقیقت همان بیماری حاملگی در سه ماهه اول را بوجود می آورد از جنین در حال نمو در مقابل بسیاری از مسمومیت های گیاهی و باکتریایی محافظت میکنند.مادر باردار موقتا" اشتهایش را نسبت به بعضی از غذاها که برای او خطر بالقوه دارند از دست میدهد.حتی ممکن است از آنهایی که قبلا" مورد علاقه او بوده اند اجتناب کند.بر طبق این نظریه بسیاری از این موادهنگامی که دستگاههای بدن و اندامهای اصلی شکل بگیرند دیگر خطری برای جنین ندارند.و این همزمان با ماه سوم است یعنی زمانی که مادر دوره بی میلی اش را نسبت به بعضی از بوها و طعمها را سپری می کند.
خانمی که بیماری حاملگی کمی دارد (قابل توجه خودم و اون دسته از مامانا)کمبود دفاع طبیعی بر علیه این مواد را خواهد داشت،ولی حتی اگر می تواند این مواد را تحمل کندباید از خوردن آنها خودداری کند.مثل: مواد تلخ وتند(گل کلم وسیر)گوشت سرخ شده و یا سوخته یا کباب شده روی اجاق،ادویه ها (خردل)سیب زمینی هاو نوشیدنی هایی مثل قهوه و چای و نوشابه

البته من خودم با اینکه خیلی اوضاعم خراب نیست بجز بعضی از روزا و این اواخر که حالت تهوع و سردرد اونم شبها اذیتم می کنه.نمی تونم لب به یکی از این چیزا یزنم.منی که عاشق پیتزا و فست فودو سوسیس کالباس و پفک بودم ،مثل اینکه حسابی سیستم دفاعی نی نیم کار افتاده چون اسمشونم که میارم حالم بد میشه.
پس در هر حال خدارو شکر ،خدایی که همه کاراش رو حساب کتابه.
سلام

منم معرفی می کنم

فائزه/25 ساله/بارداری اول /تاریخ آخرین پریود 21 تیر /تاریخ تقریبی زایمان28فروردین

شیوا/28 ساله/بارداری اول/تاریخ آخرین پریود 9 تیر / تاریخ تقریبی زایمان 16 فروردین

سلام

منم معرفی می کنم

شیوا/28 ساله/بارداری اول/تاریخ آخرین پریود 9 تیر / تاریخ تقریبی زایمان 16 فروردین
مهسا /29سال/بارداری اول/تاریخ آخرین پریود20تیر/تاریخ تقریبی زایمان 30 فروردین
پونه/29 سال/بارداری اول/تاریخ اخرین پریود25 تیر/تاریخ تقریبی زایمان 31 فروردین
سلام پونه جون.من الان توی هفته 8 هستم.آره منم زیر دلم خیلی درد داشتم.مثل درد پری.دکترم گفت طبیعی رحم پرخونه و می خواد جا باز کنه .دل دردام توی هفته 5و 6 و 7 زیاد بود ولی خداروشکر داره کمکم خوب میشه.تو هم نگران نباش چیزی نیست. چیزی که مهمه اینه که وقتی درد داری حتما" استراحت کنی. روزای قشنگی رو برات آرزو میکنم.
2810