2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322864 بازدید | 31242 پست
ازحالابه بچه های تایپیک فروردینی تبریک میگم که یه آدم باحال و شاد ودرعین حال بامعلومات به جمعتون اضافه شد امیدوارم باهم خاطره های خوبی رارقم بزنید وکوچولوهاتون هم خوب وسالم باشن ورشد کنند
به الناز خانم هم تبریک مجدد میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نمی خواد با من حرف بزنه یا به من تبریک بگه من از این اتفاق شوکه شدم نمی دونم باید چکار کنم میتر سم نتونم مامان خوبی برای دو تا کوچولو باشم من مدتهای طولانی از این سایت استفاده می کردم و از رشد جنین گرفته تا تولد و بعد کلیه مراحل ومشکلات رشد کودک اما عضو نبودم حالا اومدم با همتون دوست بشم و از همتون هم کمک بگیرم وهم اگه بتونم کمک کنم
2805
سلام بچه ها
مامان ستوده جون تبریک میگم عزیزم
مبارک باشه خانمی
چرا نتونی مامان خوبی برای دو تا نی نی گولو باشی؟؟؟
خواستن توانستن است
مگه نی نی بزرگه چند سالشه؟؟؟؟
راستی اگه دوست داشتی بیا تو این کلوب
اینجا بچه ها بیشتر آنلاین هستند
http://ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=1914&ChatDate=6-6-1388&PostID=1896979#1896979
شیوا جون سلام
بچه اولم نوزده ماهشه هنوز از شیر مادر تغذیه میکنه خدا اونو بعداز شش ،هفت سال بمن داد اونم با کلی سختی و مشکلات بارداریو نه ماه کامل توی خونه موندن بازم میخواد مثل دفعه قبل بشه؟برام دعا کنیداحساس تنهایی می کنم.
مامان ستوده جون
فکر بد نکن
هر بارداری با دفعه قبلش فرق می کنه
منم یک بار سقط داشتم
اوایل که باردار شده بودم همش فکر می کردم این هم سقط میشه
حتی لک هم دیدم
اما خدا رو شکر هنوز سر جاش مونده و سالمه
پس بیا مثبت فکر کنیم
ضمن اینکه باور کن هر چی فاصله سنی شون کمتر باشه
خودت در آینده راحت تر خواهی بود
با هم بزرگ میشن و با هم بازی می کنن
مجبور نیستی یکی رو از آب و گل در بیاری و تازه که می خوای راحت بشی حالا از نو یکی دیگه رو هم از اول شروع کنی
باور کن من هم تصمیم دارم 2 تا پشت سر هم بیارم
من که تجربه بزرگ شدن خودم با برادرم و فاصله ای که با خواهرم داشتیم و
همچنین دیدن اطرافیان به این نتیجه رسیدم که 2 تا بچه با فاصله کم
خدا خودش کمک می کنه
فکرش رو نکن و استرس نداشته باش
ببینم اینجا کسی نمی خواد به من خوش امد بگه؟
همون مگه مامانای تیرماهی بیان و از من حمایت کنن!!!
شیوا جون امیدوارم این چند هفته تا هفته 14 رو به سلامتی بگذرونی بعد دیگه احتمال سقط خیلی خیلی میاد پایین و به صفر می رسه...من مطمئنم این فینگیل به سلامتی به دنیا میاد
مامان ستوده جان سخت نگیر، من و کلثوم هر دو از تاپیک تیر اینجاییم و می بینی که روی ما بیشتر از توست و با فینگیل 13-14 ماهه سنگرو حفظ کردیم.
نگرانی به خودت راه نده من بار پیش از هفته 8 تا 16 سر درد ای وحشتناکی داشتم که میگرنم هزار بار تحملش از اون سردردا راحتر بود یه جورایی کابوسم این بود که با بارداری دوم هم به همون وضع دچار شم اما خدا رو شکر این بار اصلا سردرد ندارم تهوع هم که عضو لاینفک بیشتر بارداری هاست!!!
بقیه کوشین؟ تینا ،نگار....
سلام به همه ی مامانای مهربون گل های فروردین. من از قبل از بارداری هر روز به این سایت سر می زدم و مشکلات خود را با مقاله های جالبش حل می کردم اما الان که توی هفته نهم هستم تصمیم گرفتم عضو بشم تا آخر ین روز های بارداری با همه مامانای خوب تبادل نظر کنم . راستی من الان خیلی حالم بده همش تهوع و سوزش معده .
سلام تینا جون من اصلا غذا نمی تونم بخورم فقط دو ساعت یک بار یه چیزی مثلا مثل خرما یا چیزایی مثل این اونم خیلی کم می خورم البته وقتی عرق نعنا و شربت معده می خورم حالم بهتر می شه ولی راستش هیچی تو معدم گیر نمی کنه سریع بالا می یاد . شبا هم وقتی می خوام بخوابم دو تا بالش بزرگ زیر سرم می زارم باز بهتره راستی تو هفته چندمی
وای هول شدم!!! تازه لپهامم گل انداختن!!!

عرشیا نمیدونم چی بگم راستش من تو این دوتا باردرای فقط حالت تهوع دارم و بالا نمیارم اما بهترین کار خوردن غذا در حجمهای کم و و عده های بیشتره تا به معده فشار نیاد. نباید معده خالی بمونه ممکنه دکترت بهت ویتامین ب 6 بده که جلوی تهوع رو میگیره.
من اصلا نمیذارم معده ام خالی بمونه ، غذاهای کم چرب و سبک میخورم، چیزای شیرین خیلی نمی خورم جون اسید معده بیشتر ترشح میشه .
گاهی بعضی خانومها در سه ماه اول بادرای وزن هم کم میکنن در اثر تهوع و بالا آوردن های پی در پی اما از ماه سوم به بعد کم کم همه چی بهتر میشه و این حالت کمتر میشه .
...چی بگم مشکلیه که قرنها زنها باهاش دست به گریبانن و هنوز راه حل قطعی نداره و همه چی در حد همین توصیه هاست!!!
راستی در مورد من یه چیزی خیلی جواب میده اونم این که خودم غذا رو درست نکنم و بوی غذا بهم نخوره!
مثلا امروز که خواهر برام لوبیا پلو درست کرد و آورد با اشتها خوردم اما دیروز که خودم خورشت کرفس درست کرده بودم در نهایت کته با ماست رو به زور تونستم قورت بدم!!!
خانوم حنا جون شرمنده کردی ممنون از راهنمایی های خوبت
اما می خواستم بگم من بیچاره کارمند هم هستم بعضی روزا سر کار حالم اینقدر بد می شه که یک تا دو ساعت میرم نماز خونه می خوابم جالبه بقیه همکارا فکر می کنند به خاطر ماه رمضونه .موقعیت کاریم هم طوریه که از بس حجم کار زیاده نمی تونم مرخصی بگیرم برام دعا کنید مشکل اساسی برای خودم و این نی نی پر شرو شور بوجود نیاد
سلام بچه ها
امیدوارم حال همتون خوب بشه و این دوران ویار زودتر بگذره
ولی یک چیزی بگمممممممممممممممم
من اصلا حالت تهوع ندارم
البته گاهی و به ندرت حالم بد میشه ولی زود تموم میشه
در کل من راضیم
خدا رو شکر
ولی به بوها حساس شدم
مثل ادکلن شوشو که حالم رو خیلی خراب می کنه
یا گاهی بوهایی حس می کنم که دیگران شاخ در میارن
مثل بوی گاز
امیدوارم این هم زودتر بگذره و تموم بشه