2777
2789
عنوان

متولدین فروردین 89

| مشاهده متن کامل بحث + 1322865 بازدید | 31242 پست
سلام و تبریک به همتون مامامای گل
من دخملم خرداد 87 به دنیا اومد. اومدم اینجا سرک بکشم .
خواستم بهتون بگم این سه ماه رو تحمل کنید بعدش (6 ماه بعد ) واقعا لذت بخشه.
در مورد غذا با خانوم حنای گلم دوست دوران بارداریم !!!! موافقم .کم کم بخورید و دائم بخورید...برای تهوع سیرابی خیلی خوبه به خاطر ویتامین ب 6 ی که داره . راستی ماکارونی و سیب زمینی و کلا کربوهیدراتها رو بخورید که کمتر حالتون رو بد کنه.. خودتون هم تا میتونید غذا درست نکنید که بوش حالتون رو خراب نکنه .راستی یه سیب رو بزارین تو یخچال و سر صبح ناشتا بوش کنید یا یه خورده بخورید اینم میگن خوبه . در نهایت اینا فقط کمک میکنه مشکل رو حل نمیکنه ولی تا چشم به هم بزارید این سه ماه میگذره و کلا حاملگی تموم میشه اونوقت تازه شب بیداریا و دست دردا و و ..... میاد و تازه بهتون میگم سختی یعنی چی.

اومدم یه خورده بترسونمتون.

همتونو میبوسم . حال این دوران رو ببرید که واقعا نابه
Lilypie Pregnancy tickers
سلام به همه مامانای مهربون
من خیلی وقت بود که می اومدم به این سایت سر می زدم تا اینکه دو هفته پیش فهمیدم که مامان شدم و امروز هم بالاخره اینجا عضو شدم.
خدا رو شکر من ویار و گلاب به روتون ندارم.غذا هم خوب میخورم البته بعضی روزا هم حالت تهوع و سردرد میاد سراغم که سعی میکنم بهش فکر نکنم.الان 7 هفته و5 روزه ام.یه سوال داشتم ؟میگن کندر خوبه ولی نمی دونم از کی و چقدر باید بخورم؟ یکی میگه از ماه 5و دکترم می گفت از همین الان که مغز بچه داره شکل می گیره!
اینقدر وسواسی شدم که به حرف دکتر بیچارم هم شک کردم. لطفا" راهنماییم کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها
من الناز هستم خیلی با مزه نوشتین همش رو خوندم تا اون جایی که تجربه به من نشون داده همچی عالیه و امیدوارم بارداری و زایمان خوبی داشته باشین علیرضای من 11 ماهشه دوران بارداری خیلی خیلی بدی داشتم شبی که فرداش می خواستم برم سزارین گلاب به روتون با وجود ناشتا بودن بازم استفراغ می کردم بیشتر وقتها فقط آب زرد رنگ بود تا ماه 5 همش وزن کم می کردم بعد از اون هم خیلی کم وزنم اضافه می شده اما یه دفعه از اواخر ماه 8 وزنم شروع شد به زیاد شدن علیرضای من 3370 به دنیا اومد و خدارو صد هزار مرتبه شکر صحیح و سالم الان هم هفته ی 10 بارداری هستم دکتر بهم گفت اوایل فروردین به دنیا می آد اما به طرز عجیبی حالم خوبه هیچیم نیست نه تهوع نه هیچی بازم خدارو شکر می کنم چون با وجود علیرضا اگه قرار باشه ویار داشته باشم روزگارم سیاه می شه بازم سر می زنم
فعلا خداحافظ
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
دوست جونا سلام

نی نی منم فروردین بدنیا میاد. الان تو هفته 9 هستم .خدارو شکر که فعلا حالت تهوع و ویار و از این

چیزا نداشتم البته بعضی ها میگن هنوز زوده .

شنبه باید برم صدای قلب نی نی رو گوش کنم .

بیاید از لحظه لحظه این دوران بهترین استفاده رو بکنیم و دائما از تجربیات هم استفاده کنیم

مخصوصا کسانی که نی نی دومشونه .

باد ورق های شعرم را با خود برد...

فردا تمام شهر عاشقت میشوند
سلام به شیوا جون درسا جون و یاسی جون و مامان علیرضا کوچولو و فائزه جون و دوستای قدیمی خانوم حنا و تینا جون و همه مامانای گل
امروز من حالم کمی بهتره راستی وقتی یه کم عصبانی می شم زیر شکمم درد می گیره شما می دونید چرا
سلام من تازه به جمع شما مامانای فروردین اضافه شدم. به همتون تبریک میگم . من الان 7هفته و 6 روزمه. چند روز پیش رفتم سونو قلب نینی من میزد . خدا رو شکر وضعیت عمومیم هم خوبه. به امید اینکه همه ی مامانا دوران حاملگی خوبی داشته باشن.
سلام مامان عرشیا بهتون تبریک میگم . نمی دونم شما چند وقته باردارید ولی من الان 7هفته و 6 روزمه. در مورد سوالتون منم بعضی روزها عصبی میشم بعضی روزا افسرده میشم بعضی روزا حوصله ی خودمم ندارم بعضی روزا هم مثل امروز نرمال و خوب هستم. زیر دلم هم گاهی اوقات درد می گیره ولی سریع خوب میشه. نگران نباش دوران خوبی رو برات آرزو میکنم.
فائزه جون اگه میتونی روزی یه کوچولو اندازه یه قرص بخور .اگه بتونی بجویی که خیلی بهتره.

من چند دفعه خوردم ولی حالم رو بد کرد آخه خیلی بد مزه است.

ولی خوردنش در 3 ماه اول خیلی تاثیر داره.

عرشیا جون سعی کن عصبانی نشی چون خیلی عوارض بدی برای نی نی داره

عصبانیت هاتو بگذار برای بعد از بارداری.الان همش به چیزای خوب فکر کن .
باد ورق های شعرم را با خود برد...

فردا تمام شهر عاشقت میشوند
فائزه جون سلام من سر علیرضا روزی یه دونه کندر می خوردم منظورم از یه دونه همون دونه های عدسی شکله
ماه 5 بودم که به دکتر گفتم گفت دیگه کافیه در تمام طول بارداری 4 تا دونه بخوری کافیه زیادیش خوب نیست چون از نظر غذایی خیلی گرمه
علیرضای طفلکی بعد از تولد زردی شدید داشت بیمارستان بستری شد اما خدارو شکر حالش خوب شد حالا نمی دونم به خاطر کندر ها بود یا چیز دیگه نمی دونم
اما ایندفعه تصمیم گرفتم اصلا نخورم
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
سلام به همه مامانای گل و گلاب
عرشیا جون
من هم این طوری هستم
به خصوص که چند وقته با مادر شوشو دعوام شده
هر وقت عصبی میشم از دل درد تا صبح خوابم نمی بره
دلم برای نی نی خیلی می سوزه
ولی چیکار کنم که نمی تونم حرص نخورم
هر چی سعی می کنم بهش فکر نکنم نمیشه
خدا ازش نگذره که همیشه بهترین دوران های زندگی رو کوفتم کرده
سلام به همتون
مامان علیرضا کوچولوت خوبه هنوز شیر میخوره ستوده هم همینطور!
شیوا جون تو خوبی؟ دیروز سونو دادم ساک دیده شد اما ضربان قلبش نه گفت 5/5 هفته ای باید ده روز دیگه بیای راست گفت؟
اما در مورد کندر سقط اور هم هست خیلی مواظب میزان استفادش باشید خوب اگه میخواین بچه هاتون باهوش بشن میتونید از اناناس و گردو ومیگو استفاده کنید من این کار را کردم دخترم نسبت به هم سنهاش خیلی جلوتره اینو همه اونایی که نی نی هاشون با ستوده همسن هستن اعتراف میکنن اصلا هم کندر نخوردم
علاوه بر کندر از زعفران وگل گاو زبان به شدت پرهیز کنید که شدیدا سقط اورند
بای
به به می بینم این تاپیک داره حسابی رونق می گیره....
اوه چقدر مامان فروردینی، چقدر مامان دوباره، چقدر مامان جدید!!!

نمیدونم کی پرسیده بود راجع به بارداری و شیر دهی اما پسر من هنوز داره شیر مادر می خوره البته از وقتی که فهمیدم خیلی کم کردم و به یکبار در روز رسیده اما دکترم اولتیماتوم داد تا هفته 12 قطع بشه!!! در مورد مامان علیرضا کوچولو که هم اسم منه فکر کنم دکتر بهش توصیه کنه حداقل تا یکسالگی شیر دهی رو ادامه بده!!! درسته یا نه مامان علیرضا کوچولو؟

آناهید جون درست میگه کنسرو ماهی تون و بعضی ماهی ها میزان جیوه شون بالاست و خطرناکن ، دقیقا یادم نیست اما بعضی ماهیها میزان جیوه شون خیلی پایینه و مصرفشون موردی نداره برم سرک بکشم تو کتابهای بارداری قبلی و پیداش کنم!!!! اما به خاطر امگا 3 خیلی توصیه میشه ...من که کلا به ماهی حساسیت دارم و حتما باید همراهش آنتی هیستامین بخورم در نتیجه در بارداری ممنوع!!!

راستی یه پیشنهاد که تو همه تاپیکا معموله ، من شروع می کنم امیدوارم شما هم ادامه بدین و اون نوشتن اطلاعات خودمونه
هر کی می خواد اضافه کنه....

خانوم حنا/32 سال/ بارداری دوم /تاریخ آخرین پریود:؟/تاریخ تقریبی زایمان: 19 فروردین

توضیح این که من تو دوران شیردهی بودم در نتیجه تاریخ اخرین پریود اصلا ندارم!!!!

هرکی می خواد اطلاعات خودشو اضافه کنه برای شروع فکر کنم همینقدر کافی باشه ضمنا برای اینکه پراکنده نباشن بهتره وقتی می خوایم اطلاعات خودمون رو اضافه کنیم اطلاعات بقیه بچه ها رو کپی کنیم و تو پست خودمون بنویسیم....

2810