2777
2789
عنوان

بچه‌ها من چرا عاشق نامزدم نمیشم

234 بازدید | 28 پست

ازدواجمون سنتیه… خوشم میاد از قیافش و استایلش خیلی خوبه..ولی نمیدونم چرا عاشقش نمیشم؟ یکمم خشکه یکم احساس میکنم جدیه…. قبلا عشق رو تجربه کردم و الان اصلا اون حس رو ندارم…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انرژی عشق چیه؟

همون انرژی که از ابراز عشق کلامی و غیر کلامی می فرستیم و در مقابل دریافت می کنیم 

و گاهی از فعالیت هورمون اکسی توسین هم به وجود میاد 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
شرایطش خوبه؟اگه خوبه یه مشاور خوب پیدا کن برو پیش .حتما دکتر باشه و وارد متخصص ازدواج

آره همه چیش خوبه فقژ ۱۱ سال ازم بزرگتره… مهربونم هست و دست و دلباز ولی ببین من رونجوری نمیتونم باهاش راحت باشم خودشم طوری رفتار نمیکنه که من باهاش راحت باشم… 

یادم نیست کیه که یه متن بلند نوشته که دوست داشتن بهتر از عشقهفکر کنم متنش برای دکتر شریعتی باشه

ولی من دوست دارم مثلا میخوام ببینمش خوشحال باشم شوق و ذوق داشته باشم مثه جوونیام… الان ۲۸ سالمه😕 

آره همه چیش خوبه فقژ ۱۱ سال ازم بزرگتره… مهربونم هست و دست و دلباز ولی ببین من رونجوری نمیتونم باهاش ...

همه ادما که کامل نیستن جذابیت های زنانه رو یاد بگیر که چه طور جذبش کنی مردا مثل خمیرن راحت میشه فرمشون داد به شرطی که بلد باشی و یاد بگیری  ‌