2777
2789
عنوان

پسرا فقط جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 124 پست

چه خبر ،یه دختر 26ساله 

مثل پیرزنهای قدیم هفتاد ،هشتادساله ،دنبال ،جادو ،طلسم و....

توجوان هستی ،توعصرهوش مصنوعی وتکنولوژی هستی 

لازم نیست بخاطررفتارهای که انتظارنداری دنبال دلیلهای غیرمرتبط به اون فردبگردی!

خیلی ها ازرابطه ها ،وحتی ازدواجها آخرش جدایی!هیچ‌دلیل عجیب وغریبی هم نداره 

رابطه اتو باخدانزدیک کن ،حالت بهترمیشه 

این‌ که رفتی پییش ،رمال یاهراسم‌وعنوانی داره  بخاطرپرکردن جیب خودشون حرف میزنن ،واقعیت نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدایی خلی یا اداش رو در میاری؟ طرف میگه ولم کن تو میگی نههههه برات دعا گرفتن ول نمیکنی ،فال گیر یه ش ...

یه چیزی دیگه بهت بگم دیدم که میگم به یه پسره مادر اون دختری که عاشقش شده بود بهش گفت آویزون الان دخترش داره طلاق میگیره😊حالا دختره اومده دایرکت پسره حالا آویزون کیه 😃بعد میدونی پسره چیکار کرد بلاک کرد تازه دختره با بچه طلاق میگیره چوب خدا صدا نداره بفهم چی میگی اوکی؟

یه چیزی دیگه بهت بگم دیدم که میگم به یه پسره مادر اون دختری که عاشقش شده بود بهش گفت آویزون الان دخت ...

واااای چی میگی،اینو باید میفرستادی برای برنامه کلید اسرار. عجب، مادر دختره به پسره گفته آویزون الان داره جدا میشه. خوبه نگفته ول وگرنه الان دخترش ول میگشت.

چه حوصله داری کامنت منو خوندی🤣

بخاطر کامنت یکی از بچه ها رفتم خوندم

بنظرم حرفای دعانویست واقعی نیست و فقط قصد داره جیبتو خالی کنه

تو خیلی بی سیاستی اشتباه بدی کردی ب اکست گفتی ک برات دعانوشتن

اونطوری حتی اگ به این چیزا اعتقاد نداشته باشه 

احتمال داره فکرکنه توخودت براش طلسم برگشت یا برا خراب شدن زندگیش گرفتی

بعدام هزارتا ادم باهم کات میکنن

میدونم تلخه ولی باهاش کنار بیا

یااگه نمیتونی درویشو تحمل کنی و اگ الان تو رابطه نیست

میتونی با ذکرو دعاهایی قرانی ک‌توسایت پره طرفو برگردونی

سمت طلسم اینام نرو حتی ی طلسم ساده برا رزق روزی یا طالع بینی سنگینی داره خوب نیست دیگه انجام نده

بخاطر کامنت یکی از بچه ها رفتم خوندمبنظرم حرفای دعانویست واقعی نیست و فقط قصد داره جیبتو خالی کنهتو ...

چیو انجام ندم مگه دیونه ام برم طلسم بگیرم براش چرا نگم بهش حق داره بدونه 😊دست این دخترا باید رو شه