2777
2789
اره اون موقع باردار بودم اگه بدونی چی کشیدم شبا تا صبح بیست بار با وحشت پا میشدم و دقییییقا صدای شوه ...

وای خدا چطوری میخوان جواب خدا رو بدن حیوون شدن بعضی زن ها بلانسبت خوبا 

آیا خدا کافی نیست ؟
فدای سرت❤️ تو به فکر خودت باش فکر کن با اون آدم (شوهرت) هم خونه ای.. صرفا یکی که مجبوری باشه (البته ...

نه هیچ‌ کدوم

صداشون رو دارم...پیام‌پیاماشو پاک کرد

تازه سیم کارت خودش نبود....

نمیخوام دیگه گیر بدم....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر قشنگم ما شرایط شما برامون پیش نیومده پس مسلما نمیتونیم عمیق شمارو درک کنیم میدونم خیلی سخته مخ ...

اگر همسرت خصوصیات مثبت زیاد داره و شمارو دوست داره بنظرم یه فرصت دیگه بهش بده 

البته قبول دارم خیانت چیز قابل بخششی نیست ولی ....

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

نه هیچ‌ کدومصداشون رو دارم...پیام‌پیاماشو پاک کردتازه سیم کارت خودش نبود....نمیخوام دیگه گیر بدم....

رها کن عزیزم، سخته ولی چاره ای نیست. هممون تو این زندگی به یه سری شرایط سخت محکومیم، درگیر کردن خودمون با شرایط و فکر کردن بهش هیچ چیزی رو حل نمیکنه، فقط اینو بدون که تو چیزی کم نداشتی، طرف مقابلت کم داشت که اینو نفهمید 

اگر همسرت خصوصیات مثبت زیاد داره و شمارو دوست داره بنظرم یه فرصت دیگه بهش بده البته قبول دارم خیانت ...

اگه مردی زنی رو دوست داشته باشه خیانت نمیکنه خیانت کردن یعنی اصلا براش مهم نیست زنش ،مردها این چرت وپرت ها رو میگن تا زن ها رو نگه دارن آب نمک

آیا خدا کافی نیست ؟
نه هیچ‌ کدومصداشون رو دارم...پیام‌پیاماشو پاک کردتازه سیم کارت خودش نبود....نمیخوام دیگه گیر بدم....

ببین طبق تجربه خانم های که اطرافم دیدم 

این ها یجوری وانمود کردن که اصلا براشون مهم نیست و با اعتماد به نفس کامل اومدن توی جمع 

حتی همسرش خیلی متعجب بود اون خانوم یهو برگشت گفت من انسان کاملی هستم از خودم بسیار راضیم اینکه این رفته دنبال زن دیگه ایی لیاقت خودش همون زن بوده وگرنه من چیزی از اون زن کم ندارم 

بعدم تا آخر مهمونی کلی گفت و خندید 

ببین قیافه شوهرش دیدنی بود ....

پشیمون بود خیلییی زیاد تازه فهمیده بود چیکار کرده 

آخرش بزرگتر واسطه برد براش آشتی و بخشش و.... خداروشکر زندگی خوبی دارن 

ببین اون زن خیلی قوی بود خیلییی 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

چرا موندی؟

چرا موندی عزیزم؟ اوکی خرجا بالاس، ولی کار میکنی 

عوضش جنگ اعصاب نداری با خودت

جات نیستم و نمیتونم نظرمو بهت تحمیل کنم اما تاپیکاتو یه نگاه انداختم، خواستم یه تلنگری باشه اگه دو دلی