دقیقا بههمین مرز رسیدم بخدا هی سرفه میکنه تا میاد بخوابه پسر بزرگم از اتاقش بلند بلند سرفهمیکنه کل ...
کی صبح شه
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدایش الان دیره برا خاب سعی کن تغییر بدی ساعت خابشو اصلا توی روز نخابونش خیلی خستش کن تا شب زود بخاب ...
اصلا نمیخوابونم روزا.ده شب بیهوش میشه ولی از دوازده همش میاد رو پام تکون میدم میخوابهباز یه ساعت دیگه بیدار میشه .یه وقتایی تا صبح میخوابه یهوقتایی مثل امشب که دارم از خستگی میمیرم اذیتمیکنه
هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
درکت میکنم تازه من دوتا دارم باهم مریض میشن با هم تب میکنن
ای وای چی بگم
پاشو برو تو یخچال ی چیز بخور مثل من نباش بچم کوچیک بود میرفتم خونه پدرشوهرم تا صبح برا اینکه دیگران بیدار نشن با نور گوشی شیر میدادم بعد چندسال خواهرشوهرم که باردار شد چراغ اتاق ما رو روشن نگه میداشت میگفت نمیتونم خوب شیر بدم تا صلح مجبور بودیم زیر نور بخابیم