2777
2789
قنادی کیک اینا درست کن بفروش

برای خودم نگفتم 

چون می بینم اکثرا خانم های خانه دار را سرزنش می کنن و بهشون سرکوفت می زنن ، یعنی خیلی درکش سخته که همه نمی تونن کارمند بشن یعنی اگه همه هم بخوان اصلا تو کشور ما حتی برای تمام مردها هم کار نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با ۴۰ میلیون میشه یه دستگاه ساخت سیم ظرفشویی قسطی خرید

کارش فقط ایته دونه دونه سیم ظرفشویی ها رو بزاری تو جلد و چسب بزنی

دستگاهشم اندازه یه ماشین لباسشویی ۷ کیلویی جا میگیره

ماهی ۲۰الی ۳۰ درامد داره با ۸ ساعت زمان گداستن تو روز

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
بلهمدلای مختلف داره با درامدای مختلفاین ارزونترینشه

البته من شغل خودم را دارم که یک جورهایی تولیدی هم هست

تولیدش برام سخت نیست ولی فروشش واقعا وقتم را می گیره   و خسته ام می کنه

الآن سیم ظرفشویی را راحت‌ می خرن آیا؟؟؟؟

البته من شغل خودم را دارم که یک جورهایی تولیدی هم هستتولیدش برام سخت نیست ولی فروشش واقعا وقتم را می ...

شما نمیفروشی

اونی که مواد اولیه میده خودشم میخره

چه جالب ممنون عزیزم وقت گذاشتی

خواهش میکنم

البته میتونی خودتم بازاریابی کنی بفروشی ولی در اون صورت مواد اولیه رو باید بخری و دیگه رایگان نیست

حتی میتونی توی آمازون بفروشی

یا با مدرکش مهاجرت کنی

در کل ایده جالبیه

با ۴۰ میلیون میشه یه دستگاه ساخت سیم ظرفشویی قسطی خریدکارش فقط ایته دونه دونه سیم ظرفشویی ها رو بزار ...

ایده تون خیلی جالبه

ایده دیگه بجز این دارید؟ 

من خودم دنبال تولید یکبار مصرف بودم که اول رفتم دنبال بازاریابی دیدم نمیتونم برای این تعداد در روز مشتری جذب کنم . در اصل سود بهم نمی‌داد. حالا دنبال یه کار دیگه. 

ایده تون خیلی جالبهایده دیگه بجز این دارید؟ من خودم دنبال تولید یکبار مصرف بودم که اول رفتم دنبال با ...

این شرکتی که باهاش کار میکنم تولید یکبار مصرف هم داره و خودش میخره

سوداش خیلی خوبه من راضی ام