2777
2789
عنوان

معرفت شوهرم

288 بازدید | 40 پست

بچه شوهرم یه اخلاق خیلی خوب داره ینی بگم پول نمیگه چشم ن نو می‌کنه ولی اون پولو از زیر سنگم شده برام جور می‌کنه بهم میده البتهههه فقط همین اخلاقش خوبه دیشب گفتم پول میخوام لباس بخرم اولش گفت ندارم بخدا بعد رفت از برادر شوهرم یه تومن قرض گرفت داد ب من و خیلی خوشم اومد ولی پولو قبول نکردم دوباره فردا رفت از صاحب کارش یه تومن پول گرفت بهم داد بازم میگم فقط همین اخلاقش خوبه😂 شما شوهرتون چه اخلاق خوبی داره ک ذوق میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی والا

منم همین فکرو میکردم که سوپرایز شدم فکر میکردم با بدترین آدم ازدواج کردم . ولی خب کلا مرد خوبم وجود ندارد اونجوری ک ما می‌خوایم نیست و نداریم 

منم هر چی میگم نه نمیگه ...ببین  همشو نمیخره ها ولی جبهه نمیگیره که اره تو وضعیت من و میبینی و...

هر چیزی بهش میگم میگه باشه عزیزم میخرم برات   

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

تو دعوا بین خانوادش پشتمه و منو به کل خانوادش ترجیح میده

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

خدایی اخلاق خوبی داره😍😂من شوهرم تو پریودی کارای خونه رو میکنه کمکم میده محبت کلامی داره ایناشو دوس ...

وای محبت کلامی خیلی خوبه من حاضرم پول نده ولی محبت کلامی کنه ولی متاسفانه خیلیییی کم پیش میاد🫠 قدرشو بدون 

هیچوقت هیچ جای زندگی اجازه نداد کسی کوچک ترین دخالتی بکنه تو زندگیمون ،از خاستگاری و خرید عقد و....بگیر تا الان ک دخترم سه سالشه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...