2777
2789

وای دارم اتیش میگیرم چقدر سلیطس این زن😑از اول که منو دید فقط خواست اذیت کنه اینم بار هزارم که بین منو شوهرمو خراب کرده

وای سه روز پشت هم وقت نداشتم شام درست کنم با دلیل قانع کننده به شوهرم گفتم هیچی نگفت رفت خونه مامانش اومد عصبی شد ادا بازی کرد دعوا راه انداخت که تو عرضه نداری زندگی درست کنی همش زیر سر مادرشه مطمئنم خودش بلد نیست این حرفارو 😑من با یک بچه نوزاد چطوری اخه برسم هم خونه تمیز کنم همو غذا بپزم 

اگه وضعیت ظاهرمم مرتب نباشه قیافشو کج میکنه

اصلا شوهرم درکی از زندگی نداره😔نه پول داره نه درک 

تقصیر خودم شد که با همچیش ساختم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی میدونی مادرشوهرت این مدلیه یک غذا حاضری کته با تن ماهی غذای خیلی ساده درست کن بده بهش نزار بره ...

شام هم بود باز این بهونه میاورد بین مارو خراب کنه😔هروقت میره جایی اینکارو میکنه که تا اون بیاد قهر کنیم

خوب عزیزم سه روز پشت سرهم غذا نباشه پس چی بخورید ....پول غذای بیرون هم زیاده ...چون نداره بهش فشار میاد از جهتی هیچ چیز غذای خ‌نه نمیشه ...میدونم سخته بچه کوچیک ....منم مثل شما هستم اما برنامه دارم و به همه کارام میرسم حتی کارای مادر و یه جورایی مادر همسرم انجام میدم .....فقط برنامه میخواد ....این بچه ها تا بزرگ بشن کارشون سخته به چند روز غذا درست نکردن بزرگ نمیشن که ....بعدش که چی 

یه سری غذای دم دستی یاد بگیر مثل سیب زمینی سرخ کرده و تخم مرغ 

یا تن ماهی و گوجه یا کدو گوجه یا بادمجون گوجه اینارو سریع بار بذاری نیم ساعته امادس 

بده بخوره دهنشو ببینده نره خونه ننش 

همیشه هم دورچین خونت داشته باش مثل ماست و ترشی حداقل دو نوع و ماست 

همینا سفرتو رنگی میکنن نمیذارن غر بزنه

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شما تا ۴۰ روز باید یکی کمکت کنه برای غذا درست کردن و بچه داری. 

من خودم حوصله کسی و نداشتم همه رو محترمانه بیرون کردم و از همون هفته اول کارای خونه و اشپزی رو میکردم. ولی شما اگه در توانت نیست از مادری خواهری کسی کمک بگیر

شام هم بود باز این بهونه میاورد بین مارو خراب کنه😔هروقت میره جایی اینکارو میکنه که تا اون بیاد قهر ...

این زن دیوونست ولش کن با شوهرت همین الان برو آشتی کن نزار به هدفش برسه 

من نمی‌دونم چرا این مادرشوهرا نمیزارن پسرهاشون زندگی کنن تا پسره زن میگیره براشون عزیز میشن 

خوب نگذار بره خونه مادرشوهرت برا  شام من انقدر حساس بودم پنح سال با هم نشستیم دوبار زایمان دو بار سقط شده بود خونه نون و پنیر بخوریم یا حاضری ولی شوهرم فقط خونه خودمون غذا میخورد 

درسته سخته عزیزم ولی زندگی همینه 

بعضی غذا ها راحتن مثلا خوراک لوبیا سوپ آبگوشت  ساندویچ مرغ اصلا برای بدن خودتم نیازه 

میتونی مثل من شب غذا رو بزاری روی شعله پخش کن تا بپزه صبح پاشی ادویه بزنی وبقیه مراحل