2777
2789
عنوان

ملت چه بی ناموس شدن 😐

346 بازدید | 27 پست

با شوهرم رفته بودیم بانک نامزدمه ... رفتیم حساب باز کنیم 

کارمند بانک خیلییییی اتو کشیده و مثبت میزد سر به زیر ساکت و... 

شب اومدم خونه نصفه شب تو اینستا دیدم یکی ریکوستت داده پروفشو دیدم دیدم اع کارمند بانکست😐 توی پروفش با بانک خیلی فرق داشت لباسش تیپش خیلی جلف بود 

یعنی اینقدر بی غیرتن شوهر رو نمیبینن؟؟؟؟

اونشب همسرم اینقدر آتیشی شده بود داغ کرده بود حسابی 😐🥲

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خود تحقیرن

هرجور فکر میکنم کلمه ای جز حقیر و بی شرف به ذهنم نمیرسه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

لزومی نداشت ب همسر بگیرد میکردی ریکوئستشو

آخه چون تازه عقد کردیم هر آقایی که درخواست بده اول به همسرم میگم ببینم از فامیل های اونا هست یا نه بعد که گفت نیست رفتم پروف اینارو دیدم فهمیدم کارمند بانکه

این چیزها رو به همسرتون نگین 

راحت درخواست رد کن 

خوشت میاد شوهرت بره اونجا و یه دعوا راه بیاندازه و خدا نکرده کاری دست خودش بده؟   دنبال شر می گردی؟

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

نباید ب همسرت میگفتی ی لطف بزرگ ب‌خودت بکن و دیگ اگ از اتفاقا برات افتاد نگو بهش

چه حرف جالبی زدی ؛ چرا گفتی لطف بزرگ ؟

این چیزها رو به همسرتون نگین راحت درخواست رد کن خوشت میاد شوهرت بره اونجا و یه دعوا راه بیاندازه و خ ...

دلیل داشت گفتنم بالا توضیح دادم