2777
2789
عنوان

من همیشه دوست داشتم مامانم شاغل باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 63 پست

خوبه خانم مصلحت خونه خودشو در نظر بگیره بنا ب ضرورت یا نیاز کار کنه یا نکنه 

صد البته خیلی سخته ک زن هم بیرون کار کنه هم مادر خوبی باشه

ولی تا ۱۲ ظهر خوابیدن و افتخار کردن ب تنبلی و توهین کردن ب خانمای شاغل رو نمیپسندم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منی که مادرم شاغل بود با ۳۲ سال سن همیشه میگم کاش همیشه پیشم بود ‌من بچگی نکردمنوجوانی نکردم فقط تنه ...

همچنین با اینکه نوجوونم و هنوز کلی وقت هست از طرف شاغل بودن مامانم خیلی خیلی ضربه دیدم

شاغل بودن ک عالیهولی بچه که بودم میگفتم کاش معلم نبوداخه اعصابش بچه های خودشو نمیکشیدغذا کم درست میک ...

معلم که عالیه 

چون از مدرسه که میاید دیگه منتظر مامانتون نمیمونید

تابستون هم تعطیله

معلم که عالیه چون از مدرسه که میاید دیگه منتظر مامانتون نمیمونیدتابستون هم تعطیله

واقن عالیه

من رتبم رسید ولی به خاطر قدم نتونستم برم معلمی ،مشاوره گفت نرو ، منم نرفتم

درمان رو انتخاب کردم

والا تو ادن تاپیک میکفتن بکی از دلایل شاعل نشدنمون ، این بود که مادرمون شاغل بود ،و اذیت شدیم😂😂

باور‌کن حقیقت داره

من علاوه بر تحصیلات بالا ،سالن زیبایی هم داشتم تا قبل ازدواج!

همین که ازدواج کردم جمع کردم 

نمیخوام بچه هام ضربه هایی که من خوردم رو‌بخورن...