2777
2789
عنوان

باردارم و در شرف جدایی

224 بازدید | 16 پست

دارم دیونه میشه یهو زندگیم زیرو رو شد .شوهرم خیلی دوسم داشت به پدر مادرم احترام میزاشت یهو فرق کرده به پددم بد و بیراه میگه امشب با وجوده اینکه شش ماه باردارم خمم کرد و تا چند دیقه گردنمو ول نمیکرد ...گفتم توافقی جدا شیم گفت باشه .گفتم شک کردم که تو با همکارت که خانمه دوستی فردا از اون خانم هم شکایت میکنم و یه سری مدارک رو روو میکنم تا اسم اون خانمو میارم قاطی میکنه و حتی حاصره کتکم بزنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی اکثر خیانتا توی بارداری خانم اتفاق میوفته که نمیتونن با خانومشون رابطه داشته باشن

ادم بیشتر از هروقت دیگه میفهمه قصد اقایون از ازدواج نه علاقست ، نه از تنهایی درومدن و نه رشد کردن، فقط رابطه جنسی رابطه جنسی رابطه جنسی!

لعنت.

توکه دیدی اینجوریه چرا پارودمش میذاری که سگ بشه پاچتو بگیره برو خونه پدرت بعد هارتو پورت کن 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

توکه دیدی اینجوریه چرا پارودمش میذاری که سگ بشه پاچتو بگیره برو خونه پدرت بعد هارتو پورت کن

خیلب دوسم داشت الانم میدونه باردارم حساسم ولی سر کوچکترین چیزی بهم حمله میکنه دلم خیلب شکسته 

وقتی اکثر خیانتا توی بارداری خانم اتفاق میوفته که نمیتونن با خانومشون رابطه داشته باشنادم بیشتر از ه ...

منم 3سال از این موضوع کاملا مطمئن شدم

و. اینکه شوهرم اندازه این نقطه. هم دوستم نداره

ولی خب از رو مصلحت ادامه میدم

چون بعدی هم همینه

خیلب دوسم داشت الانم میدونه باردارم حساسم ولی سر کوچکترین چیزی بهم حمله میکنه دلم خیلب شکسته

چیبگم نمیتونم قضاوت کنم فقط دوتا حدس هستش یااینکه ایشون داره یه غلطایی میکنه میخواد بچه بمیره که راحت بشه

یااینکه دعااومده توزندگیتون البته من اعتقادی ندارم ولی توقرآنم دعاطلسم اومد حواست باشه

اگه میخوای نماز سحرجادو حضرت فاطمه رو بخون شاید فرجی شد 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

این وسط هیچ چیزی دله شکستمو ترمیم نمیکنه

من زندگیم ازشمابدتره متاسفانه

چیبگم نمیتونم قضاوت کنم فقط دوتا حدس هستش یااینکه ایشون داره یه غلطایی میکنه میخواد بچه بمیره که راح ...

نه بچه رو دوست دارم میگه خودت برو حضانت بچه ها با من 

نه بچه رو دوست دارم میگه خودت برو حضانت بچه ها با من

بگوگمشو بابا 

اماخدایی سرااعصابش راه نرفتی که اینجوری پاچه گرف؟؟ 

بخدا چند بار قصد خودکشی داشتم

باتمام وجودم درکت میکنم 

من توبارداری همه چی دیدم 

الانم شدم یه بی اعصاب بامشکلات روحی وجسمی حوصله بچه خودمم ندارم لعنت به این زندگی