2777
2789
عنوان

دارم از غصه دق میکنم واسه پیر مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 28 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی یه مشتری هم نداره

بغضم گرفت منم هرکی اینجوری میبینم واقعا عصبی و ناراحت میشم مخصوصا سن بالا باشن 

نمی‌فهمم بچه ندارن چرا حداقل یکم کمک نمیکنن

چقدر نامردن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خودم تابستون باید شاغل شمبخدا هدفم از شاغل شدن یکی اینه دستم جلو کسی دراز نباشه یکی به مردمم کمک کنم ...

خودمم همین طورم وقتی کسی رو میبینم این شکلیه سعی دارم ی جوری کمکش کنم😢 

از خدا میخوام که ب اندازه دل بزرگت بهت ببخشه ک فقط دستشو جلو خودش دراز کنی 

واقعا وقتی این پیامارو میبینم حالم بهتر میشه 

خدا بی حساب و بی کتاب و حلال بهت ببخشه ان شاالله گلم 

یه کاری که یه‌سری خیرها میکنن اینه که چند تکه جنس از همچین شخصی می‌خرن. بعد بهش میگن من میخوام اینو بدم به یه نفر، اونم شما هستی. یا مثلا میخوام همرو بفروشم هزارتومن به شما....

دوباره میدن به خود اون شخص که بفروشه؛ انگار اون جنس ها رو دوبرابر میفروشه.

یا چند تکه بخر ؛ بذار توی وسایل بخشیدنی ؛ اگه خودت هم لازم نداری آخر یه نفر استفاده میکنه

یا هر از گاهی یه دست غذا از خونه واسش ببر بگو واسه خیراته 

خودمم همین طورم وقتی کسی رو میبینم این شکلیه سعی دارم ی جوری کمکش کنم😢 از خدا میخوام که ب اندازه دل ...

فدات شم عزیز دلم

بقیه خوشحال باشن حال منم خوبه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
خودتونو ناراحت نکنین، خدا روزی رسونه ولی خب میتونیمم وسیله بخرین بذارین یه گوشه

اصلا مشتری نداره اصلا

پس چطور میگید روزی رسونه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
اصلا مشتری نداره اصلاپس چطور میگید روزی رسونه

عزیزم بگم خدا روزی بنده اشو نمیده؟ حرف منفی بزنم؟ توی این دنیا کلی آدم هست که این وضعشونه، نمیشه ام به همه کمک کرد(البته هر کسی به اندازه ای که میتونه باید کمک کنه)، چه میشه کرد؟ 

باید اوضاع از ریشه اصلاح بشه که میبینی وضع چه جوریه

عزیزم بگم خدا روزی بنده اشو نمیده؟ حرف منفی بزنم؟ توی این دنیا کلی آدم هست که این وضعشونه، نمیشه ام ...

تازه گلی روزی فقط غذا نیست، نمیخوام شعار بدما ولی شاید دل اون پیرمرد از خیلیامون شادتر باشه، گاهی وقتا روزی دل شاده، سر آسوده ایه که میذاری روی متکا و راحت میخوابی و خیلی چیزای دیگه