2777
2789
عنوان

13 میلیون دادم به عطر و نامزدم ناراحت شده 😐 حق داره آیا 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7763 بازدید | 170 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایول ماشاالله کاهش وزن🌱پرقدرت ادامه بده گلی😍😍❤️

مرسی عزیزم😍😍😍😍😍😍 چقد ذوق کردم نصف شبی🤭🤭🤭🤭🤭🤭 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

تاپیکای قبل گفتی عقدم الان میگی نامزد فرق نامزد و شوهر نمیدونی؟؟؟قشنگ معلومه تاپیک فیکه دوستان متفرق ...

ما تا قبل اینکه بریم خونه شوهر میگیم نامزد 

برا اینم نگفتم نامزد اونجا چونکه هی میپرسیدن عقدید 

یه نگا به تاپیکا بکن بعدددد

کانلا حق داشته آخه ۱۳ میلیون برای عطر🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

حتی اگر چک هم نداشت زیاده مگه چ عطریه؟

نونوایی هم میره،؟ آَغالاروهم میبره سر کوچه؟

خدایی چطور دلت امد پول بی زبون رو بابت عطر بدی با این اوضاع مملکت

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
چه عطری گرفتی که 13میلیون شده؟!من دیشب عطر گرفتم ۲۲۰۰بود

من کوکو شنل میگیرم همین قیمتا ، بین ۱۳ تا ۱۵ ، عطرای خیلی گرونترم هست 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

نمیدونم واقعا  زبان قاصره از بیان 

توی نی نی سایت همه چیز برای امتحان صبر ما نی نی سایتی هاست

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

باکارت اون خریدی میگی بهش ربطی نداره عجب بابا چ رویی داره😐😐😐والا حق داره هرچی بگه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻