2777
2789
عنوان

اگه یکی بهتون بگه چهرت مثل ماست میمونه ناراحت میشیداحت میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 22 پست
اخی نامزدت هم خوبه ها ولی حتما قبلش مشاوره برین شاید اینجور که بقیه میگم شکاک و فلان نباشه و فقط خود ...

بله خداروشکر دست و دلباز هست و مشخصه هر چی کار می‌کنه برای خانواده خرج می‌کنه 

بله عزیزم وقت مشاوره هم گرفتیم مشاور قبلی گفت شخصیت این آقا نگران و حساس هست وسواس فکری شدیدی هم داره ولی نگفت پارانویید هست حالا باید این مشاور هم بریم ببینیم چی میگه 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
بله خداروشکر دست و دلباز هست و مشخصه هر چی کار می‌کنه برای خانواده خرج می‌کنه بله عزیزم وقت مشاوره ه ...

خوب پس جای نگرانی ندارد خداروشکر 

پارانویید خطرناکه و مشاوران هم میگن با اینجور افراد نمیشه ازدواج کرد ولی این آقا شاید پارانویید نیست 

مشخصه به خاطر کارش یا شایدم سختی دوران کودکی این بلا سرش اومده 

من میگم شاید به مرور اعتماد نسبت بهت پیدا کنه دیگه بهت گیر نده خوشبخت بشی❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب پس جای نگرانی ندارد خداروشکر پارانویید خطرناکه و مشاوران هم میگن با اینجور افراد نمیشه ازدواج کر ...

انشالله 

ممنون عزیزم به همچنین 

والا تو خوب صبور بودی وقتی دوسش داشتی میخریدیش فک کنم دلپیچه داشته خواسته سریع رد کنه والا😁

عزیزم فردا قراره بریم اون پالتو سفید هم بخریم   

شاید خب بهتون نیومده وگرنه فروشنده از خداشه جنس بفروشه

خوب بگه عزیزم زیاد بهت نمیاد نه اینکه بگه شبیه ماستی خیلی بی شعوره واقعا