2777
2789
عنوان

وسواس

293 بازدید | 61 پست

شاید امروز ۱۰۰ بار دستامو شستم پوست دستام داره میسوزه. خیلی عذاب‌آوره. دکتر رفتم قرصهای لیتیم و سدیم بهم داده‌ که فکر میکنم حالمو بدتر کرده میخوام سرخود و به تدریج قطعشون کنم

آخه من دوقطبی نیستم که..‌‌‌. من هیچوقت خوشحال نبودم و نیستم

کسی تجربه‌ای داره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو بگو بم نساخته عوض میکنه برات . یا اگه راضی نیسی روانپزشک رو عوض کن

سری قبلی که رفتم گفتم

گفت چون توی خانواده بیمار دوقطبی دارین باید همین داروها رو بخوری بهش گفتم من حالتای اونا رو دیدم من هیچوقت شبیه اونا نبودم و نیستم اما گفت باید همین داروها رو بخوری

عزیزم تو گوگل سرچ کن وسواس نی نی سایت خیلی از کاربران تجربه های خوبی و نوشتن با سوال پرسیدن الان جواب خوبی نمیگیری   و تجربه خود منم اینه ک باید اولا شرایط روحی بخوای ک بهتر کنی بخای روی شادی ها و هر چی ک بهت شادی بده تمرکز کنی  بعد یه تصمیم جدی بگیری برا ترک کردن وسواس و حتی کم کم پیش ببریش و یادت باشه وسواس چیزی نیست جز دروغ ها ی شیطان سعی کن درمقابلشون وایسی و چیزی ک آزارت میده رو فراموش کنی  میدونم خیلی سخته  ولی سعی کن و از خدا کمک بخواه 

خدایا خودمو به تو سپردم.

به چی دست میزنی که احساس میکنی دستت کثیف شده

امروز رفتم شیرموز درست کنم یه لکه قرمز روی پوست موز بود وای خدا روز بد نیاره دیگه وسواسم بدتر شد ۱۰۰ بار دستامو شستم حتی ظرف و ظروف رو وایتکس زدم. شیرموز رو هم درست کردم اما نخوردم وسواسم نگذاشت که بخورم