2777
2789
طفلی عروسی که به مادرشوهر نزدیکه انشاالله شما هم باشرایط زن داداشت ومادرشوهری شبیه مادرت داشته باشی

من از خودامه مادرشوهرم شبیه مامانم باشه

خودن هم شبیه زنداداشم باشم

هردوشون ماهن و هردوشون دوست دارم.. من ک طرف کسی رو نگرفتم اینطوری میگی

ایناهم صرفا سر اختلافات اخلاقی ازهم دلخور شدت

درضمن زنداداشم عقده انتظار داری موقع عقد براشون خونه جدا بگیریم؟ برای اینکه راحت باشن خونه پایین رو مستاجر ندادیم ک اینا باشن.. بعد عروسی هم میرن خونه خودشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه اینکه مادرشوهر آدم شبیه مادرش باشه بده ؟ این یک مثل ، باید دید دعاست یا نفرین؟؟؟

چرا باید تقاص کار مادر رو دختر بده؟ یه چیزی قبلا شنیدی حفظ کردی میای میگی. اینی که شما میگی برای خودِ طرف درسته مثلا بگی انشالله یکی مثل خودت سر راهت قرار بگیره حالا فکر کن ببین دعاست یا نفرین

پزشک کوچولو🩺📚

جالبه کامنتتو پاکم نمیکنی

واقعا الان فکر می کنی این دعاست یا نفرین ؟ 

خب اگر مادر خوبی ومادرشوهر خوبی چرا نباید دخترش رو به خانواده شبیه خودش بده

کسی که میره پایین برای دعوا وبحث آدم منطقی وخوبیه؟

طفلی عروسی که به مادرشوهر نزدیکه انشاالله شما هم باشرایط زن داداشت ومادرشوهری شبیه مادرت داشته باشی

وا چرا این بنده خدا رو نفرین می‌کنی گیریم اصلا مامانش خیلی بد باشه به این چه ربطی داره

من ۲۰ سال مادرشوهر دارم وتابه حال به هم تو نگفتیم ضمنا مادرشوهرش شبیه مادرش باشه مگه بده ؟

والا بااون حرص و کینه ای ک تو کامنت گذاشتی بعید میدونم راست بگی درضمن صحبتت مثل دختر بچه های ۱۴ سالس ن زن ۳۰۴۰ ساله

تروخدا به مامانت بگو دخالت نکنه مگه چی شده ساعت یک شب رفته خونه اونا

عقدن خونه پایینمونه.. بعد عروسی میرن خونه خداشون ک ازما دوره

بعد اینا از چند شب پیش دلخور بودن مامانم منتظر بود از بیرون بیان ک از زنداداشم بپرسه چرا ناراحتی ازم مگه من چیکار کردم

ک اینا دیر اومدن

واقعا که 😒

این چه طرز حرف زدنه

بلکه این دختر مثل یک برگ گله مهربون و همه چی تموم

چرا باید برای دیگری همچنین چیز بدی بخوای؟

به مامانش و زنداداشش ربط داره روابطشون

این که زنداداششو آزار نمیده بهش بگی ایشالا یکی مثل خودت سر راه خودت قرار بگیره

برای دیگران لطفا خیر بخواه نه شر که قسمت خودت میشه هرآنچه برای دیگران آرزو می‌کنی

ولی برای ایشون در حد لیاقتشون نصیب میشه که با طرز حرف زدنشون معلومه خیلی دختر منطقی و خوبی هستن

عزیزممممممچقد بدون جانب داری نظرتو گفتیحالا هرکی بود عروسو مقصر نشون میداد

ن بخدا من حتی ب مامانم خیلی اصرار کردم ک ول کن.. بعد چند روز دوباره مثل قبل خوب میشین ولی خب مامانم میگفت ن ناراحتم باید بدونم چرا ناراحته

وا چرا این بنده خدا رو نفرین می‌کنی گیریم اصلا مامانش خیلی بد باشه به این چه ربطی داره

حرفش خیلی تند بود ولی مادرشوهر شبیه مامانت باشه که نفرین نیست😐

مگه مادرای شما چجورین

واقعا الان فکر می کنی این دعاست یا نفرین ؟ خب اگر مادر خوبی ومادرشوهر خوبی چرا نباید دخترش رو به خان ...

اصلا به فرض مادر بد عروس فرشته

تو چرا باید برای کسی که فقط پنج دقیقست تو یه سایت میبینی آرزوهای بد بکنی؟چرا انقد نفرت پراکنی میکنی؟نگران حالت باش واقعا