2777
2789
عنوان

کیا اولین نفر سود سهام عدالت براشون واریز میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 83 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سپه هستم زود میریزن تصمیم دارم یه شورت بخرم ۲۹۰ بقیشم ادامس🤣🦦

ریختن؟ من سپه هستم نریختن 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
چقدر ارزش اولیه شما کمه،اکثرا یا ۴۰۰یا ۵۰۰یا یه تومن بودند

من اصلا نگرفتم از سال ۸۶تاالان ثبت نام کردم قبل عید دومیلیون ریختن 

الان سهامم چقدر تو کدوم دسته هستمبعد برا بچها هم باید ببریم ثبت نام کنیم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

خانما تجارت کسی ریختن براش؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

سهامدار گرامی

سود سهام عدالت مرحله سوم عملکرد سال مالی ۱۴۰۱ شما به مبلغ *4372125* ریال به شماره شبا450173000* نزد *بانک ملی ایران* تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ واریز خواهد شد

واسه من واریز نشده ولی این پیام اومده

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
سهامدار گرامیسود سهام عدالت مرحله سوم عملکرد سال مالی ۱۴۰۱ شما به مبلغ *4372125* ریال به شماره شبا45 ...

پس چرا من این پیام اصلا دریافت نکردم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟