2777
2789
عنوان

چطور رابطه ای که خودم برگشتم رو تموم کنم🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ملیکا 🫠چقدر شوک دهنده بود کاراش

به نظرم دیگه پیام نده بهش

پیام ندی رابطه تون کمرنگ تر میشه ولی صحبتی از خداحافظی و اینا نکن شاید یه روزی بهش نیاز پیدا کردی یا اون متوجه اشتباهاتش شد 

سلام ملیکا 🫠چقدر شوک دهنده بود کاراشبه نظرم دیگه پیام نده بهشپیام ندی رابطه تون کمرنگ تر میشه ولی ص ...

سلام عزیزم

باورت میشه ظهر بین صحبت کردنمون رفت و هنوز پیاممو باز نکرده ؟؟؟؟؟🙂

کاش خودش بیاد همه چیو تموم کنه من ک دیگه نمیخوامش

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

سلام عزیزمباورت میشه ظهر بین صحبت کردنمون رفت و هنوز پیاممو باز نکرده ؟؟؟؟؟🙂کاش خودش بیاد همه چیو ت ...

سلام عزیزم دختر چرا آنقدر سخت میگیری به خودت  مگه ذهنت سطل زباله است که هر چیزی ر‌و نگه می‌داری خودخوری می‌کنی دائم تو فکرشی ولش کن اهمیت نده تا جایی که میتونی سر خودت رو گرم کن که بهش فکر نکنی  اکثر پسرا واقعا بی لیاقتن 

منکه نه دیدمت نه برخورد زیادی داشتم فهمیدم چه دختر گلی هستی حیف توعه هر کسی لایقت نیست عزیزم ارزش خودت رو بدون و به هر کس و ناکسی هم اعتماد نکن 

دیگه خودمم نمیخوامشاینقدر حس خوبی دارم یه روز پیام نمیده😂🤭دیشب خودش پیام داده صبح جوابشو دادم یکم ...

بنداندازم کمشه باید مستقیم گردنشو باتبر زد😬

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕

عزیزم پسری که قصدش جدی نیست تموم نمی کنه اصلا 

چون یه سرگرمی می خواد تا وقتی که هست باشه هر وقت هم خواست که بره پس منتظر نباش اون تموم کنه اون اصلا شروع نکرده یه رابطه ی جدی رو که بخواد تموم کنه 

من اگر بودم یه پیام می دادم 

محمد می دونی چرا برگشتم چون این دو سال فک می کردم تو رابطه ی قبلیمون یه راه هایی رو من اشتباه رفتم برا همین‌ برگشتم ولی الان دارم می بینم این آدمی که بهش برگشتم اون آدم دو سال پیش نیست فک کنم اشتباه کردم خیلی چیزها عوض شده خداحافظ

بعد هم در جا بلاک می کردم اصلا نمی گذاشتم توضیحی چیزی بده که خامش بشم