2777
2789
عنوان

بالاخره من از خرید یه چیز نتی راضی بودم عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 64 پست
سلام واالله از وقتی خودم رفتم پیش رسول پناه و گند زد دیگه جرات ندارم به کسی معرفی کنم دکتری روخودم م ...

درکت میکنم منم دو دلم اصلا نمیدونم چیکار کنم

من خیلی میترسم که خراب شه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درکت میکنم منم دو دلم اصلا نمیدونم چیکار کنممن خیلی میترسم که خراب شه

به دلت رجوع کن

من دلم با رسول پناه نبود همه تعریف میکردن از بس خودشم خاکی و وارد نشون داد گول خوردم

بعد از گند زدن شدن یه ادمای دیگه

البته خدایی وقت ترمیم رایگان برام گذاشت ولی من دیگه جرات نکردم برم پیشش

به دلت رجوع کنمن دلم با رسول پناه نبود همه تعریف میکردن از بس خودشم خاکی و وارد نشون داد گول خوردمبع ...

انشالله ترمیمت همون چیزی بشه که میخوای

رسول پناه دکتر گرونیم هست تازه باید کارش عالی میشد

مرسی از راهنماییت

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
انشالله ترمیمت همون چیزی بشه که میخوایرسول پناه دکتر گرونیم هست تازه باید کارش عالی میشدمرسی از راهن ...

اصلا به قیمت و پیج اطمینان نکن

من ۵۲ تومن دادم سه سال پیش

همون هفته دختر خالم ۱۶داد تازه بینی من راحتتر بود اون عالی شده

اصلا به قیمت و پیج اطمینان نکنمن ۵۲ تومن دادم سه سال پیشهمون هفته دختر خالم ۱۶داد تازه بینی من راحتت ...

پیش کدوم دکتر رفتن دختر خالتون

اصلا به قیمت و پیج اطمینان نکنمن ۵۲ تومن دادم سه سال پیشهمون هفته دختر خالم ۱۶داد تازه بینی من راحتت ...

همین چیزاس که آدم و میترسونه

دلم میخواد تا عید عمل کنم ولی سر دوراهی اعتماد کردن و نکردن گیر کردم